Menu
 

Topic:

JOS VERSTAPPEN RIJDT VRIENDIN AAN

Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 05-01-2012 08:49:09
UIT HET NIEUWS:

Voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen is aangehouden omdat hij ervan wordt verdacht zijn 24-jarige vriendin dinsdagnacht te hebben aangereden.

Verstappen, die twee jaar geleden al eens werd veroordeeld voor het mishandelen van zijn toenmalige echtgenote, stapte gisteren zelf naar de politie. Tijdens een ruzie zou de 39-jarige grindbakbezoeker zijn vriendin de auto hebben uitgezet, om vervolgens op haar in te rijden. Overigens was dit niet het eerste voorval met zijn huidige partner; in november van afgelopen jaar deed ze al aangifte omdat de coureur haar zou hebben geslagen.



Nou vraag ik je..Hoe ziek moet je zijn om iemand van wie je veel hebt gehouden (of nog steeds houdt) van de sokken af te rijden...Heb hem ooit een keer ontmoet en hij is echt een arrogante kwal..Maar dit slaat alles...
Hij heeft echt afgedaan nu... Grindbak...(Bajes) Bak Voor Jos 1 pot nat!!! Bah walg van dit soort berichten en mensen..
 
Quote
Navigatie
RE: JOS VERSTAPPEN RIJDT VRIENDIN AAN
Monica Mv 2  schreef op: 05-01-2012 13:35:48
en nog steeds denk ik, dr zijn genoeg mensen die dat dus gezien hebben
 
Quote
RE: JOS VERSTAPPEN RIJDT VRIENDIN AAN
Kimmv3  schreef op: 05-01-2012 13:37:42
Misschien wel, t was wel midden in de nacht...
 
Quote
RE: JOS VERSTAPPEN RIJDT VRIENDIN AAN
Monica Mv 2  schreef op: 05-01-2012 13:40:54
Eerder bericht
Verstappen vast voor aanrijden ex-vriendinOud-formule 1-coureur Jos Verstappen heeft in Roermond zijn ex-vriendin opzettelijk aangereden. Dat gebeurde woensdagmorgen op de Wilhelminasingel. De 24-jarige vrouw liep daarbij kneuzingen en schrammen op.
De politie heeft bevestigd dat Verstappen zich woensdagmorgen zelf bij de politie heeft gemeld. Hij kan in ieder geval tot zaterdag worden vastgehouden. Verstappen wordt poging tot zware mishandeling of poging tot doodslag ten laste gelegd. Het is nog niet duidelijk wanneer hij wordt voorgeleid en wordt beslist of hij langer blijft vastzitten of mogelijk vrij komt

deze is van net

Verstappen wordt vrijdag voorgeleidVoormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Roermond. Dan wordt bekeken of Verstappen langer vast blijft zitten of dat hij mogelijk vrij komt.
De 39-jarige inwoner van Maaseik meldde zich woensdagmorgen zelf bij de politie nadat hij eerder die nacht zijn ex-vriendin in Roermond had aangereden op de Wilhelminasingel. De 24-jarige vrouw liep daarbij kneuzingen en schrammen op.

Bij de voorgeleiding wordt ook bekend waar Verstappen van beschuldigd wordt. Dat kan zijn poging tot zware mishandeling of poging tot doodslag.

 
Quote
RE: JOS VERSTAPPEN RIJDT VRIENDIN AAN
Kimmv3  schreef op: 05-01-2012 13:43:54
Ze zouden als je haar vehaal moet geloven ook poging van vrijheidsberoving op kunnen leggen.
 
Quote
RE: JOS VERSTAPPEN RIJDT VRIENDIN AAN
Ikee  schreef op: 05-01-2012 13:47:59
Tja waar of niet waar, mijnheer verstappen is de laatste tijd wel erg vaak in het nieuws...helaas voor hem niet erg positief. De verhalen zullen niet zomaar uit de lucht komen vallen denk ik zo.
Dat ze aangdikt worden ja, maar gebeurd dat niet overal mee? Waar 2 vechten hebben 2 schuld!
 
Quote
Navigatie


Reageren op JOS VERSTAPPEN RIJDT VRIENDIN AAN
Naam
Bericht