Menu
 

Topic:

Zandbak en glijbaan

Mie  schreef op: 06-09-2013 16:48:23
Aangezien ik in mijn andere topic toch al mekker over school........heb ik een vraagje.

Wat zouden jullie er van vinden als de zandbak op school vol zit met kattenpies en -poep ( je ruikt het al vanaf meters afstand) en de glijbaan voor de kleuters is al maanden ( zeker vanaf afgelopen Mei) kapot. Een rand ( multiplexplaat) is afgebroken ( want verrot) daar waar ze met hun handen langsgaan bij het glijden. De glijbaan is afgezet geweest met lint, maar ja dat is kaopt gemaakt. De kindjes spelen er weer gewoon op en niemand zegt er iets van.........
 
Quote
Navigatie
RE: Zandbak en glijbaan
Son  schreef op: 06-09-2013 16:50:34

dat hoort afgekeurd te worden en absoluut niet in gebruik mogen zijn..

pies en poep in zandbak..lijkt me niet fijn, maar misschien wel beetje onvermijdelijk.

Als ik het zo hoor zou ik toch kiezen voor een school waar je je wel prettig voelt

 
Quote
RE: Zandbak en glijbaan
Boterbloem  schreef op: 06-09-2013 16:53:34
Volgensmij mag dat helemaal niet, vooral dat hout niet dat wordt toch regelmatig gecontroleerd? Hier gaan de vaders regelmatig spullen bij langs om te zorgen dat het goedgekeurd wordt elke keer maar vooral dat het veilig is voor de kinderen.

Eneen zandbak moet je ook op een school volgensmij verplicht afdekken na het spelen.
 
Quote
RE: Zandbak en glijbaan
Mie  schreef op: 06-09-2013 16:55:46
Nog 2 jaar Son, nog 2 jaar.......
Zoon is een jaar eerder klaar ivm klas overgeslagen en leek me niet verstandig om het voor groep 8 over te plaatsen en dochter wilde perse blijven vanwege haar vriendinnen.
En ik had er vertrouwen in dat school haar beloftes na zou komen.... domme ik.

Overigens ga ik maandag als ik toch de leraar al bij zn shirtje grijp ook maar even op zoek naar de directeur.

T'is mezelf wel duidelijk dat ik het echt zat ben haha
 
Quote
RE: Zandbak en glijbaan
Mie  schreef op: 06-09-2013 16:56:36
het = hem
 
Quote
RE: Zandbak en glijbaan
Nala  schreef op: 06-09-2013 17:00:40
Hier hebben ze afgelopen juni het schoolplein aangepakt.
Zandbak is weg (zand waaide eruit en kattenpies en poep)

Nu hebben ze heel leuk met soort boomstronken, soort houtsnippers, rubbertegels, betonkokerding om doorheen te kruipen soort riet op 2 plekken een soort bos gecreerd.

Het voetbal gedeelte is iets verlaagd zodat daar zomers water in kan en s' winters er een ijsbaan van gemaakt kan worden (platen erin).

Vind het zeer geslaagd.

Daarnaast hebben wij ouders verplicht pleindienst, per kind 2 diensten, waardoor er min 2 ouders, 2 leerkrachten en de pleinouder aanwezig zijn per pauze per paar klassen.
 
Quote
RE: Zandbak en glijbaan
Mie  schreef op: 06-09-2013 17:09:57

Quote Nala:
Hier hebben ze afgelopen juni het schoolplein aangepakt. Zandbak is weg (zand waaide eruit en kattenpies en poep) Nu hebben ze heel leuk met soort boomstronken, soort houtsnippers, rubbertegels, betonkokerding om doorheen te kruipen soort riet op 2 plekken een soort bos gecreerd. Het voetbal gedeelte is iets verlaagd zodat daar zomers water in kan en s' winters er een ijsbaan van gemaakt kan worden (platen erin). Vind het zeer geslaagd. Daarnaast hebben wij ouders verplicht pleindienst, per kind 2 diensten, waardoor er min 2 ouders, 2 leerkrachten en de pleinouder aanwezig zijn per pauze per paar klassen.



Het is ( al 8 jaar..) de bedoeling dat de school wordt afgebroken en er een brede school komt. Hierdoor worden er geen verbeteringen/vervangingen gedaan door de gemeente.
Het gebouw is in slechte staat, afgelopen vakantie zijn de buitenkozijnen geschilderd ( door ouders geiniteerd meen ik) omdat het er echt te armoedig uitzag en de gaten er vanwege houtrot invielen. Maar het schoolplein is hotsig en bonkig omdat alles verzakt en alleen de plekken nog hoog liggen waar rioolbuis onderloopt. Als het flink heeft geregend zijn er meedere vijvers op t plein daar door ( wel leuk als t daarna vriest, hebben ze grote glijbanen met gevaar voor eigen leven leuk...not). De speeltoestellen brokkelen en bladderen af. Geld krijgen ze niet.....

En nu denk je vast dat ik in een achterstandswijk woon (no offense), maar het tegendeel is waar ik woon in een welvarend dorpje........
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zandbak en glijbaan
Naam
Bericht