Menu
 

Topic:

moedeloos word ik er van

Zucht  schreef op: 06-09-2013 14:07:17
Ben het zo zat dat gepuzzel iedere maand om rond te komen. De afgelopen maanden € 100 opzij weten te zetten voor de verjaardag van de kinderen.
Maar tot mijn grote schrik kom ik geld te kort op de vaste lasten rekening en heb die € 100 eigenlijk nodig om de vaste lasten te betalen.  week. Heb dus totaal € 75 voor de wekelijkse boodschappen en de verjaardag morgen.  (= mijn normale weekbudget)

Er komen 12 volwassenen en 15 kinderen. Man zou salade maken met stokbrood (iedereen blijft eten). Kids wisten al dat er geen kado en kinderfeestje in zit dit jaar (en dat doet pijn kan ik je vertellen !), maar nu heb ik ook eigenlijk geen geld om hun verjaardag zelf te vieren. Maar kan moeilijk een dag van te voren iedereen afbellen, schaam me rot. Dus dat wordt volgende week veel brood en pannenkoeken eten.

Net kwam zoon thuis met de mededeling dat zijn schoenen te klein zijn, maandag afspraak bij de tandarts voor een wkb die ik niet kan betalen en dus ga afbellen. De auto moet gekeurd worden volgende maand (is al een oudje) De kinderbijslag van okober gaat weeeer op aan rekeningen (dus geen geld voor winterkleding en moeten we wachten tot eind november als er financieel lucht is).

Echt ik word er moedeloos van. Maar klagen lucht op !

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: moedeloos word ik er van
Mirandamvtenl  schreef op: 11-09-2013 10:06:01
Ik woon ook in brabant, maar brabant is groot. Ik woon in de buurt van Roosendaal.
 
Quote
RE: moedeloos word ik er van
Spatje  schreef op: 11-09-2013 10:10:01
herkenning en zucht, ik heb gisteren de kasten van mijn kids opgeruimd en er zijn 2 zakken met kleren uitgekomen, jullie mogen me een pb sturen , weet niet of er wat bij zit, maar wie weet, heb nog een hoop winterjassen
 
Quote
RE: moedeloos word ik er van
Herkenning  schreef op: 12-09-2013 14:31:45
En weer een tegenslag. Vorig jaar heeft de belastingdienst een verkeerd bedrag uitgekeerd aan kgb wij hebben dat zelf niet opgemerkt dus we  moesten  900 euro terug betalen. Prima dat kon ik termijnen van veertig euro per maand.
maar vanwege het chronisch scheef lopen waren we een aantal maal te laat met betalen. We betaalden wel , maar niet binnen de gestelde termijn want toen had ik het niet

en nu. Krijg ik een brief dat we voor 19-09 811 euro moeten betalen!
we mogen geen gebruik meer maken van de regeling.

ik heb geen 800 euro..... Godverdomme !!!
psorry dames voor mijn gescheld, maar ik word er helemaal para van .
het kan nooit eens vooruit gaan. 

Voor iedere stap vooruit ,knallen we er drie terug !

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op moedeloos word ik er van
Naam
Bericht