Menu
 

Topic:

Eerste schooldag

Kolibrie  schreef op: 02-09-2013 11:41:22
Ik zie hier allemaal topics van moeders over de eerste schooldag van hun kinderen... Ik open een topic omdat ik morgen zelf weer mijn eerste schooldag heb sinds ik examen deed in 2006! Ik ga een mbo opleiding doen, verzorgende-IG.... Ik kijk er ontzettend naar uit maar heb er ook slapeloze nachten van... Ik ga weer 5 dagen in de week naar school, tussen de meiden van 16...Hoewel ik zelf ook nog niet zo oud ben (26), heb ik wel een heel ander leven... Getrouwd en een zoontje... Ik ben dus erg benieuwd hoe die meiden tegen mij aan kijken en hoe het gaat! Het afgelopen jaar is er veel veranderd in mijn leven, ik ben 75 kg kwijt en heb helemaal zin in een nieuwe start! Ga met een nieuwe IK hard aan de slag om een vak leren en hoop op een nieuw begin in mijn leven! Maar ik vind het zoooooo spannend!
 
Quote
Navigatie
RE: Eerste schooldag
Kolibrie  schreef op: 03-09-2013 16:26:42
Nou het ging goed! Tot zover leek het me een erg leuke klas en heb een goede eerste dag gehad... Alleen op de terugweg fietste ik op het fietspad en toen werd ik bijna aangereden door een jongen... Het was zijn schuld en hij deed het expres, hij stak al fietsend het zebrapad over en ik dacht nou barst lekker dus fietste ook gewoon door... Uiteindelijk raakte onze sturen elkaar net aan... En hij gaf gelijk een elleboog stoot opzij op mijn sleutelbeen... Gelukkig kwam iemand me te hulp want hij stapte gelijk af en begon nogal geweldadig te gebaren en te schreeuwen dat ik een k*th**r was enzo... En ik ben best een grote vrouw maar voelde me nogal bedreigd... Het was een marrokaanse jongen en het is een vreselijk vooroordeel maar dacht gelijk, nou ik zeg niks terug straks heeft hij een mes... en dacht aan mijn kind... Heel dramatisch, ik weet het... Maar ik was echt bang... Gelukkig dat meisje wat me te hulp kwam niet... Uiteindelijk samen met haar weggefiets... Maar ik was zo geschrokken dat ik daarna moest huilen... Nu weer over gelukkig... Het was ook mijn eigen schuld want ik had ook kunnen remmen maar ik was koppig en denk ja daaaag... Het sloeg echt nergens op zoals hij de weg op fietste en hij had me echt wel gezien... Maar goed, ik ben dus een beetje ontdaan!
 
Quote
RE: Eerste schooldag
Kaasje  schreef op: 03-09-2013 16:55:06


Je hebt altijd aso's .....
Volgende keer wijk je iets uit en stopt die ander toch...

Niet je dag door laten verpesten hoor!
 
Quote
RE: Eerste schooldag
Danimvsenna  schreef op: 03-09-2013 17:12:30




Maar zit je nu echt met allemaal 16 jarige in de klas?
 
Quote
RE: Eerste schooldag
Kolibrie  schreef op: 03-09-2013 17:48:06
Nee maar ik ben wel de oudste... Er zijn een aantal meiden van 17,18 en 19.... We hebben ook drie jongens in de klas... Heb vandaag al gehoord dat wij geen stage krijgen in het eerste jaar... Er zijn niet voldoende plaatsen dus is er een alternatief programma op school zodat we toch onze praktijk kunnen doen... Maar ik ben wel blij, dan hoef ik nooit eerder dan 8.30 te beginnen, geeft mij een hoop rust ivm de opvang van mijn zoontje... Al is het natuurlijk wel jammer dat er geen stage is....
 
Quote
RE: Eerste schooldag
Kolibrie  schreef op: 03-09-2013 17:49:14

Quote kaasje:


Je hebt altijd aso's .....
Volgende keer wijk je iets uit en stopt die ander toch...

Niet je dag door laten verpesten hoor!



nee doe ik niet! Ik ben heel blij dat het goed ging op school! En voel me alweer een stuk beter!
 
Quote
RE: Eerste schooldag
Moortje  schreef op: 03-09-2013 19:54:53
wat fijn dat het je zo goed is bevallen,en heb je iedere dag andere lestijden? en hoe is het je zoontje op de opvang bevallen?
 
Quote
RE: Eerste schooldag
Kolibrie  schreef op: 04-09-2013 17:04:04
Ja iedere dag andere tijden, maar ja dat went wel weer.. Heb vandaag mijn rooster gekregen en tot mijn schrik krijgen we sport en drama :-( maar ja.. ik doe het gewoon... Vandaag moesten we een collage maken over onze verwachtingen van de opleiding... In groepjes van vier... Daarna moest iemand de collage presenteren aan de andere 50 leerlingen en 3 leraren... Niemand wil dat natuurlijk... Maar ik heb gelijk gezegd ik doe het wel... En gedaan, ging helemaal prima! Ben best een beetje trots! Ik durfde dat vroeger nooit...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Eerste schooldag
Naam
Bericht