Menu
 

Topic:

Teddy konijntjes

Mama2  schreef op: 26-08-2013 22:32:21
Ons konijntje is afgelopen zaterdag overleden en de kids en ik missen nu al iets , nu zag superschattige teddy konijntjes ben verliefd. Kunnen goed bij kinderen en knuffelen graag nu mijn vraag : kunnen deze konijntjes in de winter buiten staan ???.

Binnen in huis kan niet ivm allergie.

En wij willen er graag 2 , wat is dan de beste combi 2 vrouwtjes of 2 mannetjes .
 
Quote
Navigatie
RE: Teddy konijntjes
Maya  schreef op: 26-08-2013 22:36:30
Als ze een beetje beschut staan kan het geen kwaad, bij echte kou eventueel in de schuur. Ik zou voor 2 vrouwtjes gaan. Succes met uitzoeken! 
 
Quote
RE: Teddy konijntjes
Chantalmvsamen  schreef op: 26-08-2013 22:53:31
Zoals Sis zegt is inderdaad het beste!  Heel soms kan het inderdaad goed gaan twwe vrouwtjes maar zou je de gok willen nemen?
teddy konijntjes zijn inderdaad schattig maar hou er rekening mee dat ze veel geborsteld moeten worden ( het gaat snel klitten) en dat er veel in de haren blijft hangen. Je moet daar echt tijd instoppen! Al zeggen veel mensen die ze verkopen het wel meevalt helaas....zoiezo bij een echte fokker halen! Ik zou zelf geen teddy nemen hoe schattig ze ook zijn.... Kijk eens op de site van bunnybunch daar staat veel info over konijnen. Er is daar ook een forum waar je bv vragen kan stellen!  Oja en buiten kan elk konijn, alleen zit je met een teddy weer dat er van alles in blijft hangen en als het echt gaat vriezen dan moet er strooi bij in En dan blijft dat er lekker inhangen! Succes in ieder geval met je keuze!
 
Quote
RE: Teddy konijntjes
Monica Mv 2  schreef op: 27-08-2013 08:21:17
Wij hebben 2 zusjes uit 1 nest en dat gaat prima
 
Quote
Navigatie


Reageren op Teddy konijntjes
Naam
Bericht