Menu
 

Topic:

Help..tanden wisselen

Claudia  schreef op: 24-08-2013 21:07:21
ah pff...mijn dochter 7 (van januari, dus ruim 7) is laat met wisselen en heeft sinds een aantal maanden 1 boventand (voorste) vrij los zitten..kan flink heen en weer. Ik probeer tig keer haar zover te krijgen dat ze meer gaat wiebelen en wat probeert te draaien zodat hij eruit kan. Maar ze durft niet...
Wat kan ik doen om te helpen? Ik friemel ook wel eens voor haar (maar vind het zelf dus ook verschrikkelijk, weet nog van vroeger dat het best zeer deed en krijg al kippevel als ik eraan denk, wel probeer ik dat te verbergen voor dochter).


De tand ernaast begint ook wat losjes te raken...en vanavond met tandenpoetsen zag ik onderin bij de voorste tanden stukje vanaf de melktandjes 2 witte puntjes doorkomen..ook nieuwe tanden dus, maar ze zitten maar heel klein beetje los.

Wat moet ik hiermee als ze niet zelf gaat friemelen? Een appel eten durft ze niet, doet zeer zegt ze...een wortel vind ze vies (alleen gekookt vind ze ze heerlijk).
Of gaan ze er ook wel uit, losser zitten als je zelf niet friemelt?

De tand waar het vooral om gaat, bovenste gaat enorm scheef staan valt mij op...en ben beetje bang (weet niet of het daadwerkelijk gebeurd) dat als ze zelf niet hem eruit krijgt, de tandarts het straks gaat doen.

Wie heeft voor mij tips voor mijn meidje?
 
Quote
Navigatie
RE: Help..tanden wisselen
Hoektand Zit Los!!!  schreef op: 07-09-2017 18:52:55
  MIJN HOEKTAND WIL ER NIET UI WAT MOET IK DOEN! HIJ ZIT WEL LOS MAAR HIJ WIL ER ECHT EEN TIJDJE NIET MEER UIT! GEEF MIJ A.U.B WAT TIPS.


 
Quote
RE: Help..tanden wisselen
Femke  schreef op: 08-09-2017 08:10:32
Wiebelen en wiebele en anders de tandarts laten trekken, na een verdovingsprik. Meestal komt de tand eronder wat scheef door en kan het daardoor lang duren..
 
Quote
Navigatie


Reageren op Help..tanden wisselen
Naam
Bericht