Menu
 

Topic:

hobbybeurs den bosch

Krumelke  schreef op: 24-08-2013 09:08:46
wie is er al geweest? is het iets voor kinderen? mijn zoon van bijna 6 wil graag met mij er naar toe. maar weet niet of er wel genoeg is voor hem (of dat het meer voor mij is). hoop op reacties zodat ik weet of het de moeite waard is om te gaan op zijn mama dag of dat we beter iets anders kunnen verzinnen voor hem en mij om te gaan doen.
 
Quote
Navigatie
RE: hobbybeurs den bosch
Sammy  schreef op: 24-08-2013 10:31:32
Ik ben in Den Bosch nog nooit geweest om eerlijk te zijn. Maar ik weet niet hoe ver Bleiswjk voor je is. Daar wordt dit weekend een grote hobbybeurs gehouden.
Zwanettes Toverbos heeft meestal een hele leuke workshop voor kinderen, soms is deze zelfs gratis. En naast de hobbykraampjes is er ook ruimte voor modelbouw (vrachtwagens, bootjes, treinen, enz).

Op deze website kun je er meer over lezen: http://www.hobbyfestival.nl/
Vergeet, als je gaat, niet de kortingsbon uit te printen
 
Quote
RE: hobbybeurs den bosch
Angelique  schreef op: 24-08-2013 11:22:52
den bosch ben ik niet geweest maar wel vele andere
vaak zijn er aantal leuke heokjes voor kids met bij behorende workshops
en dat zie je eigenlijk op elke hobby beurs wel terug
 
Quote
RE: hobbybeurs den bosch
Krumelke  schreef op: 24-08-2013 22:06:49
ben vorig jaar in venray hobbybeurs geweest en daar was 1 workshop voor kinderen.

we zijn gewoon gegaan omdat zoonlief heel graag wilde gaan (is 5 en al net zo creabea als zijn moeder) en hij heeft genoten. hij wilde morgen weer (jammer dan is de beurs er niet meer en de afstand is veel te ver om dit vaak te doen).
bij zijn entreekaartje zaten 3 gratis workshops waarvan we tijd hadden voor 2 en verder nog een aparte gratis workshop (neit voor kinderen) gedaan samen voor zover mogelijk en hij deed nog een kinderworkshop (betaald).

ik heb geen idee waar bleiswijk ligt maar ga kijken voor volgend jaar. als het aan zl ligt gaan we maandelijks naar zo'n beurs.
 
Quote
RE: hobbybeurs den bosch
Sammy  schreef op: 24-08-2013 22:10:32
Bleiswijk ligt in de buurt van Rotterdam
Als ik het goed heb is er in januari weer zo'n grote hobbybeurs daar.

Maar heerlijk dat je zoon zo crea is. Lekker blijven stimuleren. Zo crea bezig zijn is, vind ik, vele malen leuker dan al die videogames!
 
Quote
RE: hobbybeurs den bosch
Krumelke  schreef op: 25-08-2013 21:46:30
helaas ligt dat heel erg uit de richting (woon in limburg).

haha ja zeker is hij mega crea. we hebben de zolderkamer begin dit jaar verbouwd tot zijn en mijn knutselkamer en dat stumuleerde hem nogveel meer. we proberen elke maand een knutselmiddag te geven (mede afhankelijk van helpende ouders) en die zijn erg populair onder zijn klasgenootjes. vind het heerlijk om de kinderen enthousiast te zien en te maken en houden om creatief bezig te zijn.
 
Quote
Navigatie


Reageren op hobbybeurs den bosch
Naam
Bericht