Menu
 

Topic:

Gardameer: vliegen/zelf rijden?

Jessmveliah  schreef op: 12-08-2013 13:15:38
Mijn ouders zijn aan het sparen om over 2 jaar naar het Gardameer te gaan, ze zijn dan 40 jaar getrouwd. Nu wil mijn moeder liever niet met de auto maar als ze zouden gaan vliegen kom je dan wel een beetje in de buurt? Of zouden ze dan nog een auto moeten huren om er te komen? Wie heeft daar ervaring mee: vliegen of zelf rijden?
 
Quote
Navigatie
RE: Gardameer: vliegen/zelf rijden?
Jessmveliah  schreef op: 12-08-2013 13:15:58
 
Quote
RE: Gardameer: vliegen/zelf rijden?
Bepje  schreef op: 12-08-2013 13:58:25
Ik heb beide wel eens gedaan. Je kunt een reis boeken met vlucht, auto en overnachtingen. Je moet wel goed kijken, wij hadden bijv. een vlucht met huuurauto heel goedkoop en hebben toen de overnachtingen op verschillende plaatsen los geboekt. Wij zijn geland op Milaan-Malpenza.
Een fly-drive reis is ook heel leuk, dan staat de auto op het vliegveld klaar, de hotels zijn al geboekt (met ontbijt) en dan maak je een rondreis.

Met de auto is ook goed te doen, eventueel kan het in 2 dagen, het ligt er aan wat ze willen en kunnen.
 
Quote
RE: Gardameer: vliegen/zelf rijden?
Anoniema  schreef op: 12-08-2013 14:23:07
Als je bv camping marina di venezia neemt , dat is eengeweldige camping ! Je kunt een vlucht boeken dan kun je vanaf het vliegveld een speciale taxi naar die camping nemen ( 100 euro las ik ergens )

Of je neemt vanaf het vliegveld de bus ( 12 euro.p.p ) maar dan ben je wel 2 uurtjes extra onderweg
 
Quote
RE: Gardameer: vliegen/zelf rijden?
Onsjanneke  schreef op: 12-08-2013 14:55:11
En rijden met een overnachting??

Vliegen naar Noord Italie vind ik een heel gedoe. Zeker als je daar ook nog wat van de omgeving wilt zien ben je een stuk goedkoper uit om met je eigen auto te gaan.

Wij rij den regelmatig naar Italie. Wij doen vaak een overnachting in Innsbruck. Dan heb je de eerste dag een reis van 8 uur en de dag erna nog iets van 3 a 5 uur. Afhankelijk van je bestemming.

Als je een luie vakantie op 1 plek wilt, en geen behoefte hebt om er op uit te trekken kan het natuurlijk wel. Vliegen naar Milaan of Verona. Je kunt denk ik wel het beste aan het zuiden van het Gardameer zitten. Dat is beter bereikbaar. Wil je in Noord-Italie, dan kan je wellicht op Innsbruck vliegen.
 
Quote
RE: Gardameer: vliegen/zelf rijden?
Marimammavanalec  schreef op: 13-08-2013 11:56:47
Als je vliegt dan kun je op verona of Bergamo vliegen, beiden goed te doen qua openbaar vervoer naar het Gardameer
 
Quote
Navigatie


Reageren op Gardameer: vliegen/zelf rijden?
Naam
Bericht