Menu
 

Topic:

Hoe doorbreek ik dit nachtpatroon met bv

Pacific  schreef op: 07-08-2013 10:29:44
Mijn zoontje wordt over 2 weken 1 jaar. Hij sliep al vrij snel door maar na een paar mnd was dat over, sinds die tijd kwam hij eerst 1x 's nachts en vervolgens wel 3x, met gevolg dat hij al een tijd bij ons in bed slaapt omdat ik 's'nachts rondjes bleef lopen. Dt vind ik op zich niet zo erg als hijmaar slaapt. Maar nu zit ik al weken in het volgende patroon en ik weet niet hoe ik het moet doorbreken. En er moet wat veranderen want ik ben gebroken.

s avonds gaat hij tegen 22.00 naar bed, hij begint in zn eigen kamer. Rond 1.00 wordt hij wakker en wil hij voeding dat krijgt hij dan(tot hier vind ik het prima), maar dan wil  hij de hele nacht aan de borst  hangen'  hij gaat van de ene naar de andere kant. . Ik krijg er nu even wat van. Echt veel drinken doet hij dan niet, het is een soort troost net als een speen(wil hij niet). Om 6.00 is hij klaar wakker en gaan we naar beneden omdat hij anders zn broers wakker maakt. Ook dat vroege opstaan vind ik geen probleem, maar ik zit echt tussen 1.00 en 6.00 's nachts, dan slaap ik dus niet.

Iemand een tip?

We hebben al geprobeerd dat hij dan aan de kant van mn man slaapt, maar hij worstelt dan net zolang tot dat hij mij heeft  gevonden . 
 
Quote
Navigatie
RE: Hoe doorbreek ik dit nachtpatroon met bv
Ma Dalton  schreef op: 07-08-2013 11:12:57
Van mijn antwoord word je niet blij denk ik. Het is troost geen eten. Ik vind dat zelf ook een echte behoefte, maarrr vanaf die leeftijd zo rond een jaar ging ik wel naar hun bed om te troosten, maar haalde ik ze er niet meer uit. als je zelf niet kunt slapen onser het voeden in de nacht is dat gehang niet vol te houden. Laatste keer voeden op mijn verzoek net voordat ik ging slapen en dan geen borst meer. Als hij bij jou om 1 uur nog echt drinkt zou ik hem die nog geven en toch volhouden. bij hem in zijn kamer naast zijn bed na de voeding, maar niet meer mee gaan rondlopen of aanleggen. mijn man heeft toen ook wel een grote rol gehad, eigenlijk bij alle drie omdat als hij ging troosten de jongens ook niet meteen die borst verwachtten.
 
Quote
RE: Hoe doorbreek ik dit nachtpatroon met bv
Alice  schreef op: 07-08-2013 11:19:07
Ik weet niet of je van mijn advies blijer wordt.. Maar ik denk dat dit erbij kan horen voor een kind van 11 maanden. Het is een grote sprong, vlak voor het eerste jaar. Ze gaan weer heel hangerig zijn en sommige schreeuwen moord en brand als je de kamer uit gaat. 
Ik denk dat als je er niets aan doet en gewoon aan toe geeft, dat het sneller weer voorbij is dan wanneer je alles uit de kast gaat halen. Denk dat hij bevestiging zoekt. 

Kun je liggend voeden? 


 
Quote
RE: Hoe doorbreek ik dit nachtpatroon met bv
Melissa  schreef op: 07-08-2013 14:13:28
Ik herken het, hier ook kindjes die dat gedaan hebben, en het is echt doorvermoeiend, maarrrrr, het gaat ook vanzelf weer over.

Als je denkt dat het een gewoonte is en dat hij er geen echte troost aan heeft kun je direct als hij slaapt hem afkoppelen, maar wel bij je laten liggen. Dan went hij er aan om te slapen met een lege mond, maar heeft hij wel de troost van jou nabijheid.
 
Quote
RE: Hoe doorbreek ik dit nachtpatroon met bv
Jacq39  schreef op: 03-10-2013 14:19:57
Hij gaat om 22.00 naar bed? Of heeft hij daarvoor dan ook al geslapen? Anders is het misschien te laat voor hem, komt hij niet diep in slaap met alle ellende snachts van dien.
 
Quote
RE: Hoe doorbreek ik dit nachtpatroon met bv
Melissa  schreef op: 03-10-2013 14:28:20
Een T-shirt aantrekken. Als hij wil drinken kan dat met jou hulp (dus actief wakker drinken) en direct als hij in slaap valt afkoppelen en T-shirt naar beneden. Je hebt waarschijnlijk 3 of 4 beroerde nachten voordat hij went aan het slapen met een lege mond. En als hij dus wakker word van het afkoppelen en weer op zoek gaat mag hij zich rustig in slaap drinken, maar als hij slaapt, direct weer afkoppelen en borsten opbergen. Dit heeft hier wel gewerkt.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Hoe doorbreek ik dit nachtpatroon met bv
Naam
Bericht