Menu
 

Topic:

Smerig!

Alice  schreef op: 07-08-2013 09:56:10
Mijn jongste was vanmorgen vroeg wakker, we waren met zn tweetjes al naar beneden gegaan. Mijn oudste besloot uit te slapen, qua timing niet helemaal handig, want tegen de tijd dat de jongste alweer moe was, kwam hij pas uit zijn bed. 
Hij is nog niet zo lang zindelijk en nog vrij onhandig (bijna 3) dus ik moet hem altijd even helpen. 
Ik kon de jongste nog niet in bed leggen omdat mn oudste altijd alle kamers boven af gaat voordat hij naar beneden komt en hij mijn jongste weer zou wakker maken. Dus ik wachtte het even af. 

Maar goed, toen de oudste beneden was, moest hij naar de wc natuurlijk (hij is ook 's nachts al zindelijk) en hij moest ook poepen. Nou, mooi.. alles gedaan.. 2 flinke keutels, jongste naar bed. 
Ben ik boven, hoor ik mn oudste de kamer op en neer rennen.. dus ik dacht.. ojee.. die moet nog wat. Dus ik snel weer naar beneden. Hem op de pot gezet, erbij gezegd.. blijf hier zitten tot ik terug kom en hem een boekje gegeven. Ik terug naar boven... 

Nou.. je raadt het al.. meneertje was niet blijven zitten.. 
Overal in de kamer kleine hoopjes.. hier en daar erg dun.. langs zn beentjes droop het af.. en ja! toch nog 1 keutel in de pot. 
Toen ik de deur open deed, zei hij.. Kijk, kijk mama! Kaka gedaan!.. Daar.. en daar.. en daar.. en daar nog! En daar pipi! 
Hem opgepakt en in de wasbak gezet. Onder stromend water. Alvast de vloer al wat schoonmaken.. zie ik 1 hoopje over het hoofd, daar gleed ik lekker over uit. Val ik op mn kont, heel mn schoenen vol.. Toen kreeg ik gewoon de slappe lach, het was zo goor en grappig tegelijk. 

Dus tegen 9 uur al de hele onderverdieping gedweild, ook uniek in dit huishouden.. Pfff.. 
Smakelijk en goedemorgen! 

 
Quote
Navigatie
RE: Smerig!
Alice  schreef op: 07-08-2013 11:30:28
Ja, klopt Son! 
 
Quote
RE: Smerig!
Miesje  schreef op: 07-08-2013 11:34:31
 
Quote
RE: Smerig!
Nimmie  schreef op: 07-08-2013 12:29:04
 
Quote
RE: Smerig!
Baby2  schreef op: 07-08-2013 12:29:32
Wahahahaha moet vooral lachen om het gedeelte waarin jezelf uitgleed. Ik zie het gewoon voor me!
 
Quote
RE: Smerig!
Melissa  schreef op: 07-08-2013 14:17:43
Zooooo herkenbaar, ik ben er zelf alleen zo strontflauw van (zou daar het woord strontflauw vandaan komen) altijd maar poep te moeten ruimen! Valentijn is ook zindelijk aan het worden, maar helemaal het poepen gaat fout. Elke dag lijkt het wel raak, op de grond, langs zijn benen, eergisteren op het dekbed van Dominiek en een dikke flats over het speelgoed en dan heeft hij er zelf in gestaan en is naar benede ngekomen om trots te vertellen dat er poep ligt, dus overal poepvoetstappen ....

BLEGH ik kan geen poep meer zien!
 
Quote
RE: Smerig!
Alice  schreef op: 07-08-2013 15:57:00
Ooh Melissa, wat erg! 

Ik hoop toch echt dat het hierbij blijft hoor! Heb hem wel duidelijk verteld dat hij moet blijven zitten in het vervolg omdat er soms nog meer kan komen. Hoop dat die (grote) boodschap geland is. 
 
Quote
RE: Smerig!
Made  schreef op: 07-08-2013 16:04:47


Die van mij behangde destijds haar slaapkamer ermee
Gelukkig heeft dat maar even geduurd...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Smerig!
Naam
Bericht