Menu
 

Topic:

Belske  schreef op: 05-08-2013 16:25:42

Boezem te huur voor borstvoeding: 500 euro per week


Opmerkelijk zoekertje op de site e-loue.com: een vrouw verhuurt er haar boezem om ook kinderen van homoseksuele koppels borstvoeding te kunnen geven. De praktijk is echter verboden omdat het risico's bevat voor de baby.

De dame die met dit voorstel op de proppen kwam, is een 29-jarige verpleegster uit de regio van Parijs. "Dankzij borstvoeding krijgen baby's een betere gezondheid, maar homo's kunnen hen dat niet schenken", klinkt het. "Ik daarentegen kan hen tien keer per dag voeden."

Aan dat 'nobel' initiatief hangt echter wel een stevig prijskaartje vast: 20 euro per uur, 100 euro per dag en 500 euro per week. De baas van de verhuursite ziet er geen graten in "omdat ze het ernstig meent en er geen politieke boodschap aan vasthangt".

Gezondheidsexperts wijzen er echter op dat de verkoop van moedermelk verboden is volgens de Code de la santé publique. Zonder voorafgaande screening kan de melk immers bacteriën of virussen bevatten. En die kunnen dan weer tot bloedvergiftiging, hersenvliesontsteking, hiv of andere kwalijke aandoeningen bij het kind leiden.

Bron: hln.be

 
Quote
Navigatie
RE:
Cir  schreef op: 05-08-2013 16:28:15
Bizar..Voedt ze daarnaast dan nog een eigen kind? Of houdt ze de productie in stand tot er een klant zich aanmeld?
 
Quote
RE:
Melissa  schreef op: 07-08-2013 14:03:32

UIt de goedheid van haar hart

Hier in NL heb je het ook, het moedermelknetwerk, de wensmoeder betaald dan alleen de bloedtest die de donormoeder moet doen (om dus op die ziektes te testen) en de wensmoeder moet eventueel een kolf vergoeden en zelf zorgen voor de transport van de melk. Verder kost het niets.

voor 500 euro per week ...... Nee ik zou het er niet voor verkopen.

 
Quote
Navigatie


Reageren op
Naam
Bericht