Menu
 

Topic:

Leuk vliegtuigenboek?

Mamaloes  schreef op: 05-08-2013 00:48:00
Mijn zoon van bijna 7 is helemaal gek van vliegtuigen. Hij kijkt graag op internet naar flightradar en als er dan een vliegtuig overkomt dan rent hij snel naar buiten om te kijken haha

Nu ben ik voor hem op zoek naar een boek met veel foto's waar alle vliegtuigmaatschappijen met bijbehorende vliegtuigen in staan. Ik heb geen idee of zoiets uberhaubt wel bestaat?
Ik kan wel boeken vinden waar alle vliegtuigtypes in beschreven staan, maar hij vind vooral de maatschappijen heel erg interessant...

We gaan over 3 weken naar Schiphol. Zou je daar zo'n boek kunnen kopen?

Wie heeft een idee?
 
Quote
Navigatie
RE: Leuk vliegtuigenboek?
Harleysmama  schreef op: 05-08-2013 07:14:49
Op Schiphol heb je een winkel en daar vind je heel veel spullen, weet niet of ze daar boeken verkopen over luchtvaartmaatschappijen. Maar is wel leuk om daar met je zoon naar toe te gaan. Zit naast de supermarkt Food Village. Voor de rest is de wandelpromenade erg leuk. Daar staat een echt vliegtuig. Ook leuk zijn de rondleidingen op Schiphol. Daar ga je met een bus langs allemaal leuke plekken.
 
Quote
RE: Leuk vliegtuigenboek?
Debbel79  schreef op: 05-08-2013 07:16:19
ik kan volgende week op school wel eens vragen. bij fiene in de klas zit een jochie, en zijn vader is piloot en zijn moeder stewardes. wellicht weten zij wat.
 
Quote
RE: Leuk vliegtuigenboek?
Ma Dalton  schreef op: 05-08-2013 07:41:03
Ik zal zo mijn 7 jarige eens vragen. Wij hebben wel wat in huis. omdat hij dat zo leuk vind. ik denk dat je op de term " vlieguigen" vast wel wat leuks vind!Op het internet is ook ontzettend veel te vinden. En ehhh. Ik heb mijn zoontje vorige week de xplanes app gekocht. Dat is een feest voor hem.dan vlieg je al die vliegtuigen. He is een soort van vluchtsimulator app. 
 
Quote
RE: Leuk vliegtuigenboek?
Ancora  schreef op: 05-08-2013 08:59:10
In aalsmeerderbrug heb je een luchtvaarthobbyschop google daar maar eens op. Ik stuur je een pb met een link van een mooi boek.
 
Quote
RE: Leuk vliegtuigenboek?
Angelique  schreef op: 05-08-2013 10:38:47
oooo je moet naar action ze hebben daar een serie boeken ik loop zo ff naar boven maak ik een paar fotos voor je
is een uitgeberied boek veeeel plaatjes met wat uitleg over vliegtuigen van vroeger tot nu ze hadden ook boten en treinen enz maar is een geweldig boek
is dan niet de maatschappijen maar vind het zelf wel erg gaaf
 
Quote
RE: Leuk vliegtuigenboek?
Angelique  schreef op: 05-08-2013 10:43:14


dit is boek heb op fb ook paar fotos van binnekant gezet
 
Quote
Navigatie


Reageren op Leuk vliegtuigenboek?
Naam
Bericht