Ano schreef op: 04-08-2013 10:16:59 |
Kan dat? Kaas, worst ect kun je dat al van te voren doen. heb morgen een verjaardag en zou al vast een deel s morgens maken voor s middags of gar het dat erg zweten de kaas? |
Quote |
Frama schreef op: 04-08-2013 10:22:25 |
Ik maak het dan wel alvast en bewaar het in afgesloten bakjes In de koelkast. ik doe het smiddags dan pas op een mooi bord. |
Quote |
Famke schreef op: 04-08-2013 10:22:30 |
Ja hoor,in een bakje met deksel in de koelkast dan kan er niks mis gaan.Ik doe dat altijd zo. |
Quote |
Mar80 schreef op: 04-08-2013 10:22:38 |
Als je het daarna maar in de koelkast legt kan je het al goed in blokjes en plakjes snijden hoor. |
Quote |
Ano schreef op: 04-08-2013 10:24:14 |
Ja ik bewaar het tuurlijk in de koelkast en kan dan zo telkens een paar er uit pakken omdat de
visite verspreid komt. |
Quote |
Caatje schreef op: 04-08-2013 10:40:26 |
Je moet de worst ook goed verpakken; lekker strak in de huishoudfolie. Anders verkleurt het heel
gauw. |
Quote |
Angelique schreef op: 04-08-2013 11:15:54 |
gewoon snijden hoor in koelkast kan t niet zweten en zolang je alles netjes apart doet (niet bij
augurk en kaas in een bakje ) gewoon luchtdichte bakjes dan kan je alles een paar dagen zelfs bewaren hoor geen prbleem ik koop tegenwoordig die zakjes met blokjes kaas bij de lild zijn niet zo duur en erg lekkere kaas ![]() |
Quote |