Menu
 

Topic:

Pubers en kleding

Monica Mv 2  schreef op: 02-08-2013 09:07:49

Mijn dochter heeft de laatste zo wat te mekken op me. En dan gaat het over kleding.

Ik wijs heel vaak kleding aan, en dan zegt ze. Mam dat is voor kleine kinderen. Je merkt dat ze veranderd. Zo vind zij bijvoorbeeld vingino echt niet meer kunnen. Dat is voor jonge kindjes.

Nou vind ik haar ook jong hoor en ze is erg klein voor dr leeftijd maar ik begrijp haar wel. Een groot deel van haar vriendinnen zijn 1/2 jaar ouder.

Nu ben ik al zover dat ik weet dat ze dol is op de coolcat, de kleding van de bristol vind ze vaak ook leuk. Zij kijkt absoluut niet naar wat het kost. Ze kan een shirtje van 40 euro net zo leuk vinden als een shirtje van 5 euro.

Zij gaat graag netjes en een tikkie sportief gekleed. Oftewel casual.

Nu weet ik van een vriendin dat zij Vingino ook niet meer zo leuk vind voor dr 10 jarige en mijn dochter beaamt dat. Ze wil heel graag een keer met mama naar de primark want daar hoort ze zo'n goede verhalen over. Dus ik wil dr best een keer met haar naartoe gaan. Moet dr alleen 86 km voor rijden

Ik ben goed "in" de jongenskleren, daar zie ik zoveel leuks in. Maar de meiden kleren lukt me al een paar jaar niet meer omdat mijn dochter en ik vaak een andere smaak hebben Dus nu ben ik erg benieuwd naar wat jullie tienerdochters voor (merk of winkel) kleren dragen. Kom ik misschien de volgende keer er beter vanaf bij mijn dochter

 
Quote
Navigatie
RE: Pubers en kleding
Ellen  schreef op: 03-08-2013 20:24:36
Ja het is in élke Primark verschrikkelijk achterlijk dfuk...en voor de kassa's staat een giga rij, maar dat wéét je al voordat je daarheen gaat, dus je daar op in stellen en dan valt het best mee.

Tja het is geen vingino of dat soort kwaliteit maar zeker niet slecht!
Onze kids hebben shirtjes van 2,50 en broeken van 11,00 en ze verkleuren niet, pillen niet, lubberen niet en zitten als gegoten!

Mij is het die primark hel absoluut waard voor dat geld...
en het is niet voor niets dat het er élke dag zo druk is..de kwaliteit zal dan echt niet zo slecht zijn..dan zou er geen mens meer komen
 
Quote
RE: Pubers en kleding
Spatje  schreef op: 04-08-2013 20:03:21
Primark is beter dan die pillende en scheeftrekkende kleding van de hema.
 
Quote
RE: Pubers en kleding
Claudia  schreef op: 04-08-2013 21:31:24
ik heb liever de wat goedkopere kleding, dan duurder..helemaal met broeken, want dochterlief heeft er binnen no time een scheur of iets in. Dus koop liever 3 broeken die iets goedkoper zijn en misch iets minder kwa model, dan 1 dure.

ik ben nog niet bij een primark geweest, maar hoor er veel goede dingen over, vooral de prijs. Maar kwa keuze hoor ik de laatste tijd negatieve dingen. Dat er niks bijzonders was.
Dus ja ik weet het niet, maar wil er wel graag een keer kijken. Hier is het alleen nog niet in de buurt helaas.
Wie weet in de toekomst.

Ik vond eerder takko heel leuk, maar kom er al 2 jaar niet meer. De kinderkleding die ik toendertijd had gekocht viel mij erg tegen na 2 keer wassen.
zo heeft iedereen zijn eigen ervaringen denk ik. Hema net zo, snel vaal/pillig.

Wij hebben trouwens juist dat ze nog veel van roze/tule en schattige dingen houd, ik ook. Maar ze zit nu in mt 140 met haar 7 jaar en vind het echt lastig om in de winkels een beetje leuk spul te vinden. Ik struin dus ook geregeld marktplaats af.
Vind de kleding tm mt 128 altijd veel fleuriger en liever.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Pubers en kleding
Naam
Bericht