Menu
 

Topic:

Tips leuke (gratis) uitjes

Nala  schreef op: 29-07-2013 18:48:27
Wij hebben de auto incl tankpas van schoonmama te leen zolang ze op vakantie zijn

Nu willen we er graag op uit, hier in de omgeving (haarlem eo) hebben we alle kinderboerderijen, bossen en stranden wel gezien.
Kunnen ze haast uittekenen

Nu lopen we vast, wat kunnen we nog meer doen met eigenlijk 0,0 budget.

Jullie leuke ideeen???
Manlief is inmiddels zo chagerijnig van het thuis zitten of weer hetzelfde
 
Quote
Navigatie
RE: Tips leuke (gratis) uitjes
Ans Mv J.k.d  schreef op: 31-07-2013 09:26:42
shiphol? Of andere vliegveld? Gewoon kijken naar vliegtuigen. Er is bij schiphol ook een speeltoestel jesmurf zal het of net niet of net wel leuk vinden. En je kan op schiphol in een echt vliegtuig zitten je kan zelf eten en drinken meenemen, waardoor je niks hoef te betalen.
 
Quote
RE: Tips leuke (gratis) uitjes
Kyla  schreef op: 31-07-2013 09:47:40
Ik weet niet hoever je wil rijden, maar ik zag jou hunebedden zeggen. In Havelte zijn er twee in een mooi wandelgebied, ook nog een vlindertuin vlakbij. Aan de overkant van de weg zit een restaurant waar je pannenkoeken en plates kunt krijgen en ook een leuke speeltuin met snackbar. In de speeltuin is ook nog een soort mat waar waterstralen uit spuiten waar de kinderen kunnen spelen. Mijn kinderen, 6 en 10 vonden het eergisteren te gek. Er zijn in de speeltuin genoeg schaduwplekken en een terras. Oja bedenk ik me nu consumptie is verplicht in de speeltuin, en je mag geen geen eigen eten en drinken nuttigen, maar ik heb ze nog nooit zien controleren.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Tips leuke (gratis) uitjes
Naam
Bericht