Menu
 

Topic:

blegh, man op zakenreis

Ma Dalton  schreef op: 20-07-2013 16:27:45
he,  mag ik even zeuren?
mijn man heeft al een tijd veel meer gereisd dan nu en daar kon ik best goed tegen. Maar nu is hij net voor zaken naar Europa vertrokken en ik ben met de kinderen thuis. ik woon hier nu een half jaar en heb wat kennissen, geen vrienden en geen familie.  Het is hier al school vakantie sinds half mei voor de middelste twee en begin juni voor de oudste. dus heb ze al even alle 4 in huis.
Vind het best lastig om de kinderen de hele dag te hebben en er ook echt iets leuks van te maken nu ik ze alweer zo lang in huis heb. de inspiratie raakt een beetje op. De kinderen zijn lief. Af en toe lastig, gewoon gezonde knullen.. maar ze zijn nog zo jong dat IK het toch moet doen..en met een baby is het soms ook lastig plannen.
heb zwemlessen voor ze geregeld voor de komende week en neem zo mee naar een labyrinth/ speeltuin. Breekt meteen even ..maar ik zie op tegen volgende week en ben een beetje jaloers op mijn man, want hij gaat deze week nog langs zijn ouders.. pffff loslaten.. en moed verzamelen.. en mezelf even beweging zetten.
 
Quote
Navigatie
RE: blegh, man op zakenreis
Mirdepir  schreef op: 20-07-2013 16:47:13
Hi, volgens mij heb jij je nickname veranderd toch ?
Hebben ze daar geen communityhouse ofzo van waaruit ze dingen organiseren, bv in de ochtend ofzo ?

 
Quote
RE: blegh, man op zakenreis
Sammy  schreef op: 20-07-2013 17:39:45
Mijn man is geregeld van huis voor zijn werk. Soms een paar dagen en soms meer dan een week. Over het algemeen kan ik er vrij goed tegen. Maar herken in wat je schrijft, je krijgt alles op je schouders. Nu de kinderen groter worden, vind ik het eigenlijk alleen maar lastiger worden dat hij zo regelmatig van huis is.
Ik weet vaak pas kort van te voren dat hij weer weg moet en heb er al menig afspraak voor moeten afzeggen en daar baal ik stevig van.

Nu hij van de week doodleuk aankondigde dat hij in de eerste week van mijn vakantie een week voor zijn werk weg is, knapte er toch wel iets in me! Snap dat je in deze tijd blij moet zijn met het feit dat je een baan hebt... maar er zijn grenzen.
 
Quote
RE: blegh, man op zakenreis
Cir  schreef op: 20-07-2013 22:05:50
pff, lijkt me ook wel heel zwaar hoor.
Ik vind het al zwaar als ik de hele dag alleen ben met de kids en man komt s'avonds rond 19:00 uur thuis.
Nog 4 weken en dan begint school weer. Nog 4 lange weken. Misschien dat ik nog een midweekje met het grut weg ga, dan gaat de tijd wat sneller.
 
Quote
RE: blegh, man op zakenreis
Minou  schreef op: 20-07-2013 22:15:40
Ik weet niet beter

maar kan me je gevoel goed voorstellen
 
Quote
RE: blegh, man op zakenreis
Martine  schreef op: 21-07-2013 12:12:25
O lijkt mij vreselijk. Al heel erg dat je man zoveel van huis is, maar ook nog dat je zover van je familie woont en dat je daar nog maar een half jaar bent...
Sterkte meid!
 
Quote
RE: blegh, man op zakenreis
Spatje  schreef op: 21-07-2013 12:25:51
hoe lang is hij weg, die van mij is ook wel eens de hele week weg en de eerste dagen heb ik het moeilijk, en na dag 2 vind ik het heerlijk geen rommel om me heen, kids op tijd in bed en dan ook al klaar zijn met alles, makkelijker eten enz , erg he

gelukkig ben ik wel altijd blij als hij weer thuis is
 
Quote
RE: blegh, man op zakenreis
Ma Dalton  schreef op: 23-07-2013 06:44:11
Dag 3 zit erop. Ik doe mijn best om er wat leuks van te maken. Ik vind het druk en ik mis het contact met een andere volwassene. Al mijn buren lijken op vakantie en ik ken hier verder nauwelIjks iemand. Maar juist dat hij bij zijn ouders is geweest en met vrienden afgesproken heeft na het werk vandaag, maakt me stikjaloers. Hoe stuur ik dat groene monster weg ik moet gaan slapen, kindjes zijn weer vroeg wakker, maar zit mezelf in de weg
 
Quote
Navigatie


Reageren op blegh, man op zakenreis
Naam
Bericht