Menu
 

Topic:

Menstruatie

Assepoester  schreef op: 09-07-2013 23:28:24
sinds ik gestopt ben met borstvoeding van mijn jongste ruim 2 jaar geleden is mijn menstruatie een zooitje. Mijn cyclus heb ik het laatste jaar bijgehouden met een app en was: 22-26-25-25-23-27-29-25-24-29-28-32-27-25-28-24. Ik had eerst nauwelijks last van mijn menstruatie, inmiddels lijkt het elke maand erger te worden. De eerste 2/3 dgn is het bloedverlies echt heftig, dat had ik vroeger nooit, en ik krijg ook steeds meer kwaaltjea, de krampen worden steeds heftiger, vanacht een tijdje wakker geweest er van, en nu ook alvast 2 paracetamols gepakt omdat de krampen steeds heviger worden, ook last van hoofdpijn. Ik heb nog nooit een paracetamol gepakt voor mijn menstruatie. Ik heb een paar maanden geleden op advies van de huisarts 3 mnd de pil geslikt in de hoop om mijn cyclus weer op orde te krijgen, maar dit is niet gelukt. Ik kan erg slecht tegen hormonen vandaar dat ik de pil niet ben blijven gebruiken. Maar hier wordt ik ook moedeloos van. Herkend iemand dit? Ik vindt het vooral erg vervelend dat ik niet weet wanneer ik precies ongesteld wordt, en de steeds heftigere klachten zijn ook niet echt een pretje natuurlijk. De huisarts wist geen andere oplossing. hebben jullie misschien nog tips? En ik heb even lekker kunnen klagen bij mijn doe ik dit liever niet 
 
Quote
Navigatie
RE: Menstruatie
Misbren  schreef op: 10-07-2013 01:52:15
Ik ben aan de prikpil en ik vind het ideaal.
Ik heb in mijn cyclus veel eitjes in mijn eierstokken die dan weg moeten en dat gaat gepaard met veel krampen en mega veel bloed.
Nu ruim een jaar aan de prikpil en heb helemaal geen menstruatie meer gehad.
 
Quote
RE: Menstruatie
An  schreef op: 10-07-2013 09:22:48
Ik vind het onregelmatig wel meevallen. Bij mij is de cyclus tussen ongeveer 27 dagen en 50 dagen.
Maar als je altijd een preciese cyclus hebt gehad dan kan ik me voorstellen dat je dit onregelmatig vindt. Dat je nu pijn hebt en vroeger niet is wel vreemd. Misschien moet je gewoon eens bij de huisarts langs (en vervolgens gyneacoloog) om te kijken of er eventueel een oorzaak is. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Menstruatie
Naam
Bericht