Menu
 

Topic:

Iemand die dit herkend?

Heleen  schreef op: 09-07-2013 14:52:23
Mijn zoontje van 3,5 is zondag ziek geworden, gisteren heeft hij heel de dag hoge koorts gehad en op de bank gelegen!

Vanmorgen was zijn temp 38.0 en daarna ook niet meer hoger geweest dan 38.2 dus ik was blij. Om 12 uur begon hij ineens te huilen van de pijn rechts onderin zijn rug/zij. dit heeft zich de afgelopen 2 uren elke tien minuten ongeveer herhaald! Klein uurtje geleden dacht ik ga de dokter maar bellen want dit is niet normaal hij was niet op schoot de houden. Na het bellen heeft hij het nog 1 keer gehad en nu zit hij zingend op de bank naast me een boekje te lezen! Hoe kan dit nou? vind ik altijd vervelend als ik net de dokter heb gebeld! als ik het aan hem vraag zeg hij dat het nog wel beetje zeer doet vooral als hij bukt!
 
Quote
Navigatie
RE: Iemand die dit herkend?
Krumelke  schreef op: 09-07-2013 15:01:17
herken het niet, maar gewoon gaan hoor. huisartsen snappen heel goed (althans de mijne wel) dat kinderen soms ineens krom liggen van de pijn en dat het dan ineens weer gaat. gewoon zekere voor het onzekere. en misschien weet hij wel wat het was nav wat jij omschrijft.
 
Quote
RE: Iemand die dit herkend?
Leen  schreef op: 09-07-2013 15:03:56
Ik zou het toch even serieus nemen; Mijn dochter van 2,5 had het goeie maand geleden, eerst wat koortsige dagen en ook huilen van de pijn aan onderrug, en dan weer vrolijk... Toch maar naar dokter gegaan, blijkt ze een nierafwijking te hebben na vele onderzoeken. Dokter begrijpt niet dat kind zo vrolijk en levendig is want zou vreselijke pijn doen... Wil niet zeggen dat jouw zoon dat ook heeft, maar kinderen en pijn, het is soms niet te volgen ;-) Hopelijk niets ernstigs en snel weer op de been!
 
Quote
RE: Iemand die dit herkend?
Saskia70  schreef op: 09-07-2013 15:07:58
Neem maar het zekere voor het onzekere, ik denk: Beter 10 keer voor iets kleins zeg maar naar de huisarts dan 1 keer niet gaan en er is iets. De ha is er toch ook om je gerust te stellen  En niet te vergeten: beterschap! 
 
Quote
RE: Iemand die dit herkend?
Mamami  schreef op: 09-07-2013 15:17:32
Heeft hij gisteren niet gegeten en vandaag ineens wel weer goed ? Dan zou het kunnen dat zijn darmen even op gang moeten komen en dat kan gepaard gaan met krampen.
 
Quote
RE: Iemand die dit herkend?
Heleen  schreef op: 09-07-2013 19:32:55
Sorry voor late reactie maar geen tijd gehad om eerder te komen!

Ik ben bij de ha geweest, zijn urine is nagekeken ze konden zo aan de buitenkant geen afwijkingen vinden, ik moet het nu goed in de gaten houden komt de pijn terug dan gaan ze een echo maken! Ik begrijp het gewoon niet kind had zoveel pijn

Leen: Hoelang waren die momenten van vrolijk zijn bij jou dochter? 

saskia70: dank je wel!!

Mamami: Nee dat kan het niet zijn hj heeft gister en vandaag eigenlijk niets gegeten alleen goed gedronken.

Hij ligt nu in bed geeft geen pijn aan en had vanavond een temp van 39.4.
 
Quote
RE: Iemand die dit herkend?
Leen  schreef op: 09-07-2013 19:46:34
Hier kroop ze de het ene moment over de grond van de pijn, enkele minuten later rondspringen; Zo zat ik onlangs bij huisdokter met slappe pop die het bij de minste aanraking uitkermde van de pijn, dokter stuurt me door naar ziekenhuis, eens goed en wel binnen levendige kleine meid! Omdat de pijnlijke momenten toch bleven komen uitgebreider onderzocht, bloed, urine en bloeddruk, nu dus in behandeling voor nierafwijking. Moeten vrijdag weer naar ziekenhuis voor onderzoeken. Dokter begrijpt niet dat ze zelden pijn lijkt te hebben, 's nachts jammert ze wel eens van de pijn maar overdag zelden. Sterkte voor je zoontje
 
Quote
RE: Iemand die dit herkend?
Heleen  schreef op: 10-07-2013 12:33:58
Leen: Zo heftig! MIjn zoontje heeft vannacht lekker geslapen en k hoor hem niet meer over de pijn, hopelijk blijft het weg!
 
Quote
RE: Iemand die dit herkend?
Leen  schreef op: 10-07-2013 15:51:02
heftig is het wel ja, maar ben ook blij dat ze overdag niet klaagt en lekker kan spelen met grote zus en broers Die nachten zijn alleen maar heftig voor mij, zijzelf heeft er 's ochtends geen weet meer van, ik daarentegen...
Hoop voor jullie ook dat het wegblijft, niks leuks aan zieke kindjes!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Iemand die dit herkend?
Naam
Bericht