Menu
 

Topic:

grietjes en pietjes

Lilly  schreef op: 03-07-2013 19:28:47
hey iedereen , naar aanleiding van een ander topic heb ik dus het fenoneem tafeltent leren kennen , en dit lijkt me echt wat vor mijn twee jongens.
Op internet vond ik enkele hele mooie bij grietjes en pietjes. Iemand ervaringen met deze webshop, of met andere woorden gaat mijn tent gemaakt worden als ik em daar bestel ?
Debel raade ook een website aan, en die zagen er ook heel leuk uit maar die andere vind ik persoonlijk (zo op foto te zien , in het echt is het natuurlijk afwachten) nog mooier.
 
Quote
Navigatie
RE: grietjes en pietjes
Gewoon Ik  schreef op: 16-09-2013 17:06:32
Heb je al wat gehoord.
 
Quote
RE: grietjes en pietjes
Lilly  schreef op: 16-09-2013 17:34:18
Mail gehad.
Ze excuseerde zich heel netjes en zei meteen dat het inderdaad allemaal wat lang geduurd heeft, en dat de communicatie hierrond inderdaad beter had gemoeten.
Ze gaf ook gewoon toe dat ze inderdaad enkele bestellingen had laten voorgaan , maar dit omdat het bestellingen waren met een tijdslimiet (verjaardagen). Maar niet de bestellingen voor de winkel. Die had ze uitbesteed. En ze schreef ook dat ze deze tent die ik besteld had een beetje had onderschat kwa werk omdat er toch wat meer tijd in kroop dan waar dat ze op gerekend had. (het is een thematent, geen gewone tafeltent).

Kijk ik ben de beroerste niet, dus ik begrijp dat je niet een tent die voor een verjaardag bedoeld is wat later kan sturen. En ik heb haar dit ook als reactie gestuurd , maar ook dat ik wat duidelijkere communicatie wel op prijs had gesteld.
In ieder geval; de laatstehand zou vandaag aan mijn tent worden gelegd , en dan kan hij verstuurd worden. 
 
Quote
RE: grietjes en pietjes
Lilly  schreef op: 18-09-2013 10:53:22
Gisterenavond bericht gekregen dat hij is verstuurd.
Iemand een idee hoelang TNT erover doet om het pakje naar België te krijgen (we wonen net 2 km over de grens)?
 
Quote
RE: grietjes en pietjes
Pacific  schreef op: 18-09-2013 11:10:58
2-3 dagen, gaat best snel, spreek uit ervaring met een paar km over de grens
 
Quote
Navigatie


Reageren op grietjes en pietjes
Naam
Bericht