Menu
 

Topic:

Verlatingsangst????

Kim  schreef op: 01-07-2013 22:38:28
Onze oudste dochter wordt over 2 weken 7. Sinds een aantal weken moet ze telkens huilen als ik moet gaan werken.
Dit word steeds erger. Voorheen ging ze heel graag logeren bij opa en oma. Gisteren hebben we ze daar naar toe gebracht omdat ik vandaag en morgen moet werken. Eerder vondt ze dit erg leuk, maar gisteren was het echt flink huilen toen ik wegging. Vannacht heeft ze dus ook heel veel gehuild en nu slaapt ze thuis ipv bij opa en oma. Morgen breng ik haar dan weer naar mijn ouders omdat ik moet werken.

Hebben meer kinderen dit en heeft iemand tips. Voor haar is dit helemaal niet fijn maar voor mama ook niet
Ik hou het afscheid zo kort mogelijk. Als ik moet werken, moet ik werken en dan moet ik toch echt gaan. Zelf begint ze al steeds eerder te vragen wanneer ik wegga en dan zegt ze dat ze niet wil dat ik ga. Mama mag niet werken, mama moet thuis blijven.
We weten allemaal niet wat de reden is, we hebben haar al gevraagd wat er dan aan de hand is, de juf heeft met haar gepraat maar er komt niets uit dan wat ik net al zei.
Eerst dachten we dat het mss te maken het met het feit dat we verbouwd hebben. We hebben toen eerst 2 weken met zijn allen bij mijn ouders in huis gewoont en toen 2 weken in het huis van mijn schoonouders. Mss toe aan rust dachten we, maar inmiddels ligt dit al een poos achter ons en wordt het alleen maar erger.
 
Quote
Navigatie
RE: Verlatingsangst????
Even Zo  schreef op: 01-07-2013 22:52:55
Mijn zoontje heeft het ook, en is pas 7 geworden, alleen ga ik niet naar me werk en heeft hij het niet bij naar school gaan, maar als ik in de auto naar me telefoon kijk en een spelletje doe roept hij al mama! Mama! Ga je niet slapen? Als ik in de eetkamer op me laptop zit roept hij ineens mama, mama waar ben je! Durft niet te douchen met de deur dicht, durft niet op school naar de wc als de school leeg is en ik met de juf praat, durfde ook bij geen enkel kindje meer te spelen, gelijk huilen.

we weten ook niet waar dit door komt en hij zegt zelf dat hij het ook niet weet, langzaam aan gaat het soms wel iets beter, en speelt nu weer bij een vriendje, maar ook daar gaat hij steeds kijken of de moeder er nog wel is. Ik werk niet en ben dus 'altijd' bij hem (thuis)..


 
Quote
RE: Verlatingsangst????
Niekie  schreef op: 02-07-2013 05:56:03
Mn oudste heeft t gehad, toen bleek er iets voor te zijn gevallen bij opa en oma. En mn jongste heeft echt last gehad van verlatingsangst en soms nog wel. Heel lastig, succes!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Verlatingsangst????
Naam
Bericht