Menu
 

Topic:

Gay prideh

Chantal  schreef op: 01-07-2013 18:21:22
hoi meiden..

wie weet wanneer precies de gay pride parade is in amsterdam?
ik zie dat het is tussen 2-4 aug.maar moet de precieze datum weten..
 
Quote
Navigatie
RE: Gay prideh
Gewoon Ik  schreef op: 01-07-2013 18:24:07
Ik denk dan de derde
 
Quote
RE: Gay prideh
Slabbertje  schreef op: 01-07-2013 18:28:47
3 augustus door de prinsengracht
 
Quote
RE: Gay prideh
Harleysmama  schreef op: 01-07-2013 18:35:30
Data is al verkeerd. Het feest begint op 27 juli en zal eindigen met de Gaypride en die is op 3 augustus. En ze varen niet alleen op de prinsengracht. Kijk maar naar de tekst. Zou wel vroeg gaan, want zal heel erg druk worden en zo ben je van een goed plekje gegarandeerd.

Route botenparade

De boten verzamelen in het Westerdok en varen dan door de Prinsengracht - Amstel - Oude Schans en eindigen in het Oosterdok.
De verwachting is dat het ook dit jaar weer erg druk zal zijn. Wilt u een goede plek hebben om alle boten goed te kunnen zien, zorg dan dat u op tijd aanwezig bent. Aan het einde van de route, bij de Oude Schans, is het vaak minder druk.

 
Quote
RE: Gay prideh
Lilly  schreef op: 01-07-2013 18:51:37
Vroeger werd dat hier in bij ons in Gent gevierd. Enkele jaren geleden werd ons 3 maanden oude zoontje net op die avond met spoed weer opgenomen in het ziekenhuis. We moesten onder politiebegeleiding  binnenstappen door de gang naar de spoedeisende hulp. Echt ik voelde me niet op mijn gemak. Overal lagen /hingen dronken mensen , bijna overal werd er wel geroepen en geschreeuwd en ontstonden er ruzie's. Achter het gordijntje naast ons lag iemand met een steekwonde die ze net aan het stabiliseren waren (achteraf hoorde ik dat hij daar dus naast ons neergestoken was).
De verpleging en de artsen zaten met hun handen in hun haar , want ondanks de masaal opgeroepen extra mensen en het feit dat er maar liefst vier ziekenhuizen waren in dezelfde stad konden ze de hoeveelheid comazuipers en slachtoffers van vechtpartijen niet aan.
Voordien dacht ik altijd dat het een vredelievende bedoening was , en ik vond het zijn charme wel hebben. Maar nadat ik een blikje achter de schermen had genomen was die glansvoor mij er wel af hoor. (heeft trouwens niks met het homo zijn te maken hé
p.s na dat jaar werd besloten dat de gay parade niet meer in gent mocht plaatsvinden.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Gay prideh
Naam
Bericht