Menu
 

Topic:

Hoeveel zonnebrand mee?

Miepie1972  schreef op: 30-06-2013 20:57:21
Volgend weekend gaan we op vakantie: 3 weken naar de zon. Nou verklaart mijn man me voor gek! Ik neem 9 flessen zonnebrand mee. Maar dat is toch niet overdreven veel?
We zijn met zijn vieren: 2 volwassenen en 2 kinderen. Ik denk dat je per persoon wel 2 flessen kwijt bent voor die 3 weken. Dus dat is samen al 8 en dan nog 1 extra. Ik heb liever genoeg mee, dan dat ik tekort kom en het daar moet kopen. Dat vertrouw ik nooit zo. Wat denken jullie?
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Hoeveel zonnebrand mee?
Vera  schreef op: 20-06-2019 14:53:16
Wij gaan elke zomer een week of 3.5 of vakantie naar zeer zonnige oorden met zeer lichte kinderen en wij smeren eigenlijk alleen de eerste dagen een aantal keren per dag in een dun laagje. Daarna zorg ik dat ze en uit de zon blijven op het hoogtepunt en doe ik iets met kleding, ook merk ik dat het daarna ook niet echt meer nodig is en ze niet meer verbranden bij mij bruinen.... Wij hebben van die UV shirtjes die ze aan doen op bv het strand als de zon te fel is. Beschermd prima en het is lekker licht te dragen.
Het is voor de opname van vitamine D heel belangrijk dat je het lichaam ook de kans geeft om door zonlicht het op te nemen en te verwerken in je lichaam. Als je je helemaal lens smeert dan komt er niks door de huid dus kan de zon ook niet doen waar hij wel nuttig voor is, de vitamine D dus.
Buiten dat is het afsluiten van de huid met een dikke laag zonnebrand zo en zo killing. Er zitten teveel chemische stoffen in die voor meer problemen kunnen zorgen dan de zonnebrand MAAR je moet doen waar jij je goed bij voelt. Als jij je veilig voelt met zonnebrand uit NL en denkt dat smeren de oplossing is dan moet je gewoon lekker smeren. Fijne vakantie!
 
Quote
RE: Hoeveel zonnebrand mee?
Miepie1972  schreef op: 20-06-2019 18:04:58
Het is bijna 6 jaar geleden, dus de 9 flessen zijn nu wel op😜
 
Quote
RE: Hoeveel zonnebrand mee?
Vera  schreef op: 21-06-2019 21:32:54
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Hoeveel zonnebrand mee?
Naam
Bericht