Menu
 

Topic:

Bobbel (tak,stokje)knie

Ans Mv J.k.d  schreef op: 20-06-2013 23:05:00
Hey ladies,
 Moet ff afschrijven Me jongste zoontje is 24 april gevallen gewoon buiten. Hij huilde en eigenlijk dacht ik eerst ach bloed nu erg maar ff een verbandje en straks een pleister. Nou niet dus, hij was zo erg aan het bloeden toen wist ik gelijk al het moet gehecht worden. Ik nog tegen de d.asistentie als dat gehecht moet worden gaat/moet hij dan niet naar het z.huis? Ik moest eerst komen en dan zouden hun kijken of het gehecht moest worden. Nou dat moest en dat ging hij wel gelijk doen. (arts). Pff nou dat heb ik geweten. Met 4 man zo klein wurm in bedwang houden. Toen het voorbij was had ik echt zoiets dit zo nooit meer!

Maar een week geleden vond ik dat zijn knie zo bobbel had! En dat vertrouwde ik niet ik dacht het is nu zo lang geleden. Naar de h.arts. En die verwees naar het z.huis voor een echo vandaag gehad. En er zit een stokje/takje in zijn knie Die had ik niet zien aankomen. Nu moet dat eruit.

Kan iemand me vertellen gerust stellen dat ze dit onder narcose doen! Wil me manneke niet weer zo angstig/verdrietig zien.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: Bobbel (tak,stokje)knie
Minou  schreef op: 12-07-2013 16:34:57
Heb hier ook een bubbelpak nodig voor Stella..omg zo'n brokkenpiloot..elleboog/knie open benen vol blauwe plekken en gekneusd polsje
 
Quote
RE: Bobbel (tak,stokje)knie
Ans Mv J.k.d  schreef op: 12-07-2013 16:41:14
Nou misschien eens hier een handel in beginnen. Via m.l heb ik nu al genoeg klanten


Maar ik zit er wel over na te denken om een klach/meldingt te maken tegen die 1e huisarts. Het stuk glas had in 3 maanden tijd veel schade kunnen aanrichten. Op zijn minst vind ik dat er iets veranderd moet worden in het hechten van kleine kinderen. De wond had gewoon beter onderzocht moeten worden.

Nu gauw wat boodschappen doen hond uitlaten en dan dui ik in me bed ben lichamelijk en emotioneel echt op!
 
Quote
RE: Bobbel (tak,stokje)knie
Ma Dalton  schreef op: 12-07-2013 18:09:03
Hmm, kan me voorstellen dat dat door je hoofd gaat. Van de andere kant denk  ik dat het misschien ook wel lastig te vinden moet zijn geweest als het met het de eerste keer openen ook niet gevonden is..
brr als ik dat stuk glas zie.. Knuffel voor je kleintje
 
Quote
RE: Bobbel (tak,stokje)knie
Ans Mv J.k.d  schreef op: 12-07-2013 18:46:49
Ma Dalton ze hadden op de verkeerde plek gesneden
Thanks voor de knuffels
 
Quote
RE: Bobbel (tak,stokje)knie
Ans Mv J.k.d  schreef op: 13-07-2013 10:25:36
Nog ff door de spotter omtrent mijn vraag van de klacht!
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op Bobbel (tak,stokje)knie
Naam
Bericht