Menu
 

Topic:

schoolreis

Bijtje  schreef op: 20-06-2013 16:22:14

Onze kinderen zijn vandaag, ondanks de slechte weersvoorspellingen toch op schoolreis gegaan.
Ze zijn door onweer ruim 2 uur eerder teruggekomen dan gepland.

Ik vind het eigenlijk al stom dat ze gegaan zijn, maar als ik daar iets van zeg tegen de ouderraad krijg ik een sneer dat ik het de volgende keer zelf maar moet regelen. Ik weet het de beste stuurlui staan aan wal, maar ik zou zelf hebben gekozen voor aflassen, evt. een andere keer inhalen en anders volgend jaar een schoolreisje wat wat duurder is proberen te organiseren.

Wat is jullie mening in deze?

 
Quote
Navigatie
RE: schoolreis
Tiesmv3jongens  schreef op: 20-06-2013 20:13:50
Ja het is jammer als het regent maar de kinderen hebben er niet minder plezier om. Afzeggen van een schoolreis gaat niet want bussen moeten gereserveerd worden en betaald al zeg je het af. De locatie wordt meestal ook van te voren betaald dus dan heb je geen budget meer om andere dingen later te regelen. 

Maarja het is waar de beste stuurlui staan aan wal. Ik zou zeggen stap in de ouderraad en kom met voorstellen maar denk niet dat het te realiseren is. Het is ons nog nooit gelukt namelijk met ons budget want op is op.
 
Quote
RE: schoolreis
Fruitsalade  schreef op: 20-06-2013 21:05:02
Stel je nou eens voor. Er is iets indoor geregeld (wil je nu ook niet, want bijna alle gebouwen is het ondanks de airco's niet om uit te houden) en het was een graad of 28, lekker zonnetje, maar niets echt helemaal niets om een beetje af te koelen. Dan had je denk ik ook geklaagd. Waarom naar een stomme indoorspeeltuin, terwijl het zulk ontzettend lekker weer is. Zo blijf je bezig hoor.

Hebben je kinderen het naar hun zin gehad? Waarschijnlijk wel. Dan maakt het toch helemaal niets uit. Oh trouwens hebben alle kinderen 2 uur moeten wachten bij school op hun ouders, of heeft de school gebeld. Ik vermoed het laatste, dus heb je toch niets om je druk over te maken?
 
Quote
RE: schoolreis
Made  schreef op: 20-06-2013 21:12:40
Ik denk dat als je het aflast dat je 30 stuiterende en verdrietige kinderen hebt. Schoolreisje is toch iets waar ieder kind naar uit kijkt, dus zo vlak voor tijd afzeggen kunnen ze niet maken vind ik. Wel hadden ze misschien een andere alternatief kunnen bedenken. Maargoed ik vermoed dat ze nu vast ook een leuke dag gehad hebben en dat ze die 2uur minder misschien niet eens gemerkt hebben?
 
Quote
RE: schoolreis
Boterbloem  schreef op: 20-06-2013 21:14:48
En ik vind het overigens super dat je bereid bent mee te denken. 

Ik snap je ook wel, ik had ook altijd kritiek op het bestuur van koor, tot ik er zelf in kwam.

En je liep van muur naar muur, kreeg verwijten dat je neits uitvoerde terwijl ik er gerust 3 tot 4 uur per week mee bezig was en als je dan vertelde wat het allemaal inhield dan was het raar dat er dan geen resultaat was.

Dat heeft mij heel erg aan het dneken gezet. Mijn vriendin zit er nu nog in, ik zie haar zwoegen en de mensen die er niet in willen zie ik kritiek leveren. Zo moeilijk vind ik dat nu!

Dus ik zeg: kom met concrete plannen. Ga informeren op welke locatie je op de dag zelf of de dag ervoor mag afzeggen zonder kosten te maken. Ga informeren bij de busmaatschappij wat mogelijk is en kom met een plan. Denk dat ze je heel dankbaar zijn!
 
Quote
Navigatie


Reageren op schoolreis
Naam
Bericht