Menu
 

Topic:

Schaambeen gebotst

Kimmy  schreef op: 20-06-2013 13:25:35
Hey meiden,

ik ben op dit moment in turkije op vakantie.We hebben vandaag al heerlijk gezwommen en mijn dochter van 4 wilde van een glijbaan maar ze vond die wel eng dus dan moest ik onderaan staan.Dat deed ik dus maar die glijbaan ging zo hard dat mijn dochter tegen mij aan vloog maar met haar beentjes wijd zo tegen mijn scheenbeen.Snappen jullie hem nog
Dus zij is met haar vagina tegen kijn scheenbeen gebotst

Ze gild ehet gelijk uit en heb op het zwembadbedje even gekeken.ik zag niks geen wondjes ofzo.Ze heeft even wat gedronken en toen van een kleine glijbaan af en de tweede keer moest ze huilen want het deed zeer.

we zijn even gaan lunchen en toen moest ze plassen en dat doet dus zeer.Toen zijn we naar de kamer gegaan.Het is een beetje rood tussen dr lipjes dus misschien prikt het plassen?Ik heb er vaseline op gesmeerd in de hoop dat de plas gewoon doorloopt en niet prikt.Maar ze houdt het dus op.Ze slaapt nu eventjes.

maar waar moet ik nog meer op letten?

oja als het heel erg word dan ga ik natuurlijk hier naar de dokter maar ze zijn hier heeeeeel voorzichtig met kids(das wel fijn) maar dan zijn we straks met gillende sirenes onderweg maar het ziekenhuis.

dus wie heeft er tips?Lopen en alles gaat goed en voel me nu echt heel stom dat ik precies daar stond

 
Quote
Navigatie
RE: Schaambeen gebotst
Saskia70  schreef op: 21-06-2013 18:09:43
He wat fijn dat het zo snel weer beter gaat, dan kan je echt onbezorgd van de vakantie genieten nog!  Ik weet nog dat het bij mijn dochter toen ook heel snel genezen was. 
 
Quote
RE: Schaambeen gebotst
Mirdepir  schreef op: 21-06-2013 20:36:46
Nog een hele fijne vakantie !
 
Quote
RE: Schaambeen gebotst
Miranda  schreef op: 01-08-2015 00:24:34
tjeeminee wat een gedoe.
mijn dochtertje is eergisteren tegen de zijkant van zo.n laddertje met haar schaamstreek aangebotst net voordat ze het zwembad uit wou gaan ook op vakantie ze is 3 jaar en gildee als een speenvarken.
eerst had ik niet door wat er precies gebeurde maar na al dat gekrijs en terrugdenken kon het eigenlijk alleen maar die botsing bij die rotstang zijn.
gisterenavond snachts wakker geworden met heel veel huilen en pijn daar eerst even gedacht dat het mischien wormpjes waren maar di kon niet omdat ik net het twede pilletje had gegeven een aantal dagen geleden maar ik zie ook niet zo veel ze wil haar benen niet opzij doen en een doek wil ze ook niet en wat dacht je van een paracetamol.
nee hoor echt heel eigenwijs.
maar na jou verhaal weet ik dat het dus alleen maar beter kan worden. Al duurt het al wel erg lang.
maar ik zal geduld hebben en inderdaad goed spelen met louw water.
de dokter had gezecht dat ik er een koud washandje op moest doen maar dan geld ze helemaal.
eigenlijk ook logies ze schrikt zich rot zo.n ijskoud doekje.
ik zal afwachten
als het langer aan bleefhouden dan moet ik naar de dokter.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Schaambeen gebotst
Naam
Bericht