Menu
 

Topic:

ook dit wil ik met jullie delen!

Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 18-06-2013 19:56:44
Hoi meiden vandaag na 4 maand in spanning gezeten zijn  de schuldeisers accoord gegaan met de kredietbank dat betekent dat we nu 3 jaar lang moeten bikkelen maar goed het einde is nu iniedergeval in zicht in juni 2016 een groot feest gevenen jullie zijn allemaal uitgenodigd!  Met tijd en wijlen zal ik heus wel een x klagen maar da mag toch wel he meiden hahahahaha!
 
Quote
Navigatie
RE: ook dit wil ik met jullie delen!
Fruitsalade  schreef op: 19-06-2013 11:44:57

Quote fruitsalade:
Oh wat fijn!!!
T zijn drie jaren van bikkelen en puzzelen, maar dan ben je er lekker vanaf.
Als je lid wordt van een forum, weet even niet welke, krijg je budget tips voor de maaltijden. Ik geloof dat het 4 persoons maaltijden zijn, voor ongeveer 20 euro pw. Ik zal straks even kijken voor je. Ik weet niet of je er wat aan hebt. T zijn wel vaak simpele maaltijden en je moet van vis houden.


Wat veel scheelt is pw boodschappen doen en alleen maar echt halen wat je nodig hebt, maar dat zal je altijd al doen denk ik.

Sterkte de komende 3 jaar!



ff googlen op robs budgets menu. Daar ff aanmelden en krijg je een weekmenu thuis gestuurd. Ook krijg je de boodschappenlijst meegestuurd.
Hoop dat je er wat aan hebt! Ik las dat je ongeveer 1,50 pp aan eten kwijt ben per dag.
 
Quote
RE: ook dit wil ik met jullie delen!
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 19-06-2013 13:46:31
Bedankt allemaal het is idd bikkelen vandaag een vriendje van jurre te spelen en ja ze vroegen of hij mee mag eten ja ik zei dan moeten we de gehaktbal wel delen nou dat vonden ze prima hahahaha fruit ik ken dit ben er al lid van maar toch ben je duurder uit dan ze zeggen hoor en hier geen vis eters ja vissticks hahaha dus maar wel bedankt voor je tip. Ach het zonnetje schijnt nu volop dus kan ik helemaal van genieten!
 
Quote
Navigatie


Reageren op ook dit wil ik met jullie delen!
Naam
Bericht