Menu
 

Topic:

Vannacht ingebroken!

Miepie1972  schreef op: 17-06-2013 21:07:02
Even van me afschrijven hoor, zit me nogal hoog. Afgelopen nacht hebben ze bij ons thuis ingebroken. Ze hebben de achterdeur geforceerd, die goed op slot zat met onder en boven een vergrendeling. Daarna hebben ze flink ingeslagen: twee laptops, twee ipads, mobiele telefoon van ons beide, ereader, sieraden, horloges, zo'n 300 euro uit de portemonees getrokken en als klap op de vuurpijl hebben ze mijn man's autosleutels (incl. Reservesleutel die diep in een la opgeborgen lag) meegenomen en daarna ook nog de auto (bmw van nog geen jaar oud).
Het meeste is materiele schade, maar die ene laptop stonden alle foto's op en een heleboel bestanden die belangrijk zijn voor het werk van mijn man. 
Wat bezield dat soort mensen toch om de eigendommen van mensen zo mee te nemen? 
Ik heb de hele dag al een onrust in mijn kont van hier tot Tokyo! Loop als een kip zonder kop door het huis.
ik vind het zo erg dat ik me niet eens meer veilig kan voelen in mijn eigen huis   
 
Quote
Navigatie
RE: Vannacht ingebroken!
Miepie1972  schreef op: 19-06-2013 09:44:07
Nee, wij hebben niets gehoord en de buren ook niet. We wonen vrijstaand.
Gisteren kwamen we er achter dat ze eerst geprobeerd hebben om via een zijraam binnen te komen. Hele kozijn is beschadigd en latten eraf en stukken eruit. We waren helemaal verbaasd dat we dat niet eerder hadden gezien, maar later bedacht ik me dat ik de screens  dicht had, dus was helemaal niet opgevallen.
Dus de verzekering nog maar een keer gebeld.
 
Quote
RE: Vannacht ingebroken!
Mamavannoeya  schreef op: 19-06-2013 09:49:30
Oh wat een eng idee dan he verschrikkelijk nou maar goed dat ze alleen beneden zijn geweest dan!
 
Quote
RE: Vannacht ingebroken!
Bibikuif  schreef op: 19-06-2013 09:50:01
Hoi Miepie.
Vreselijk joh! dit heeft echt zon impact op je leven... Bij ons hebben ze 1,5 jaar geleden ingebroken en ook álles meegenomen wat ze maar konden vinden... hierdoor zijn dus ook foto's van 3,5 jaar van onze kinderen weg ze weten niet wat ze aanrichten...

Ik raad je wel aan om naar slachtofferhulp te gaan en erover te praten. Voor mij en onze dochter heeft het erg geholpen. Onze zoon was 5 toen het gebeurde en zei eerst alleen: ohhh nu mag ik wél een roze DS he??? maar ook hij zei af en toe dingen als: mag ik kleuren? of hebben de boeven ook mijn kleurtjes meegenomen? Hij ging er verder wel goed mee om. Onze dochter (was toen 8) heeft er wel iets aan over gehouden. Zij durfde nieteens meer naar de wc. Dat is nu wel iets minder maar ze is wel heel angstig dat er iemand in huis komt. Ook slaapt ze slechter dan ze voorheen deed en is nog altijd heel bang.
Een alarminstallatie hadden wij al maar de TR zei dat ze dit gewoon weten te omzeilen echt een heel heftig iets..

Veel sterkte! Ik hoop dat jullie er uiteindelijk een beetje overheen komen.
 
Quote
RE: Vannacht ingebroken!
Bibikuif  schreef op: 19-06-2013 09:54:08
Oh ja en alle telefoons gelijk blokkeren, wat de TR ook zegt! Bij ons zeiden ze dat ze misschien via de Imei nummers te achterhalen waren mochten ze nog aanstaan. Na 2 dagen hadden ze er nog niets aan gedaan dus hebben we ze toch maar geblokkeerd, hadden ze even voor 450 euro naar Algerije gebeld nummers waren bekend maar daar heeft de politie niets mee gedaan en dit valt niet onder je verzekering...
 
Quote
RE: Vannacht ingebroken!
Klessebes  schreef op: 19-06-2013 09:55:35
oooh meid toch, wat erg voor jullie

 
Quote
RE: Vannacht ingebroken!
Mootjemvstijn_daan  schreef op: 19-06-2013 10:07:17
Bah, wat vervelend zeg. 
 
Quote
Navigatie


Reageren op Vannacht ingebroken!
Naam
Bericht