Menu
 

Topic:

Fietsstoeltje help..

Mieps01  schreef op: 15-06-2013 18:21:16
ik ben maar een kleine vrouw. 1 m60 en ik heb dus een fiets die daarbij past ;-) 26inch.  Ik woon in het buitenland, en heb een heel mooi yepp mini fietstoeltje gekregen. Maar nu komt de ellende. Als ik dat ding op mijn fiets monteer kan ik met geen mogelijkheid meer normaal fietsen. Mijn man is natuurlijk langer en kijkt normaal boven dat ding uit.. Maar ik hang er net heel raar tegenaan. Totaal onverantwoord. 
De hamvraag., is die die yepp mini groter/ hoger dan andere stoeltjes? Want dan is het misschien nog de moeite om een andere uit Nederland te laten aanrukken.. Of is dit een normale maat en hou ik dit probleem met mijn kleine lijf en kleine postuur.. Dus moet ik dan wachten tot de kleinste zo groot is dat hij dan achterop kan ( dat duurt nog wel even :nope
 
Quote
Navigatie
RE: Fietsstoeltje help..
Angelique  schreef op: 15-06-2013 18:32:14
fzon stuur zit het stoeltje nog hoger denk dat ze er dan niet meer overheen kan kkijken
volgens mij zijn de rest allemaal gelijkwardig
ik zou dan idd voor een achterzitje gaan daar mogen ze ook al in als ze ook voorop mee mogen
 
Quote
RE: Fietsstoeltje help..
Mieps01  schreef op: 15-06-2013 18:51:15
Zouden jullie echt een kindje van 10 maanden of net een jaar al in een achterzitje doen? 
Hij is nu nog maar 4,5 maand en hij is ontzettend klein, maar ook ontzettend sterk, houdt zijn hoofdje al zelf omhoog sinds hij 2 weekjes was, en blijft in een stoeltje redelijk goed zitten. dus ervan uitgaand dat hij lekker sterker wordt de komende maanden, hoopte ik in het najaar als hij 10/ 11 maandjes is in het najaar al eens een klein rondje te kunnen maken. Geen angst, ik haal het echt niet in mij. Hoofd om een kind onder die leeftijd in een fietstoeltje te heisen.. Veel te bang dat hij zijn nek kan breken.. Maar ik dacht, een maand of 10 en als hij voor me zit..dan kan ik hem in ieder geval zien.. Maar zo'n kleintje achter me.. Daar krijg ik het dan benauwd van?
 
Quote
RE: Fietsstoeltje help..
Alice  schreef op: 15-06-2013 18:56:00
Ik ben maar 5 cm groter dan jij, heb dit stoeltje (GMG) voor op en dat gaat echt prima
Ik zou het ook niet fijn vinden, zo'n humpie achterop waar ik hem niet kan zien

 
Quote
RE: Fietsstoeltje help..
Mama Van Drie  schreef op: 15-06-2013 19:01:50
Je zoon kan wel mee achterop gelijk, mijn schoonzus heeft niet anders gedaan want anders kon ze zelf niet op de fiets komen vanwege haar omvang.
Maar ikzelf zou het super ongezellig vinden om zo'n kleintje achterop te hebben, juist voorop is zo leuk, je kan alles aanwijzen en hebt meer contact met je kind als dat het achterop zit.

Ik heb geen idee of zo'n yepp stoeltje hoger of lager is, ken ze niet.
Voor mijn twee oudsten had ik stoeltjes van gmg....o.....heb ff zitten kijken op internet maar die yepp zijn dus ook van gmg.....goh.....die ik toen had zie je niet eens meer, die gmg zijn wel heel leuk geworden zeg, ik had er 1 die je aan je stuur hing......nu zijn mijn zoons ook 18 en 16 dus spreek van heel wat jaren terug...
Voor mijn jongste had ik de bobike.
 
Quote
RE: Fietsstoeltje help..
Mama Van Drie  schreef op: 15-06-2013 19:03:02
O jaa....Alice...die had ik ook, ze zijn er dus nog wel?...die zijn volgens mij zo hoog niet, ik ben zelf 1.64 maar dat was geen probleem.
 
Quote
RE: Fietsstoeltje help..
Alice  schreef op: 15-06-2013 19:04:31
Die van mij is 2 jaar oud
 
Quote
RE: Fietsstoeltje help..
Debby1977  schreef op: 15-06-2013 19:07:18
Ik heb die grote yepp achterop, zelfde als Sis heeft op haar fiets en die is echt heel stevig. Ik zou eigenlijk ook eerder kiezen voor achterop dan voorop, voor vangt het kind als 1e alle bobbels en hobbels op en heb je eerder kans op letsel dan achterop
 
Quote
RE: Fietsstoeltje help..
Anna28  schreef op: 15-06-2013 21:10:12
Ik heb Tim vanaf 9 maanden achterop gehad. Kan niet goed fietsen met een kindje voorop. Ging prima. Tuurlijk is het minder gezellig en je kunt hem niet zien enzo, maar als je een stevig stoeltje hebt dan is dat heel veilig. Heb zelfs het idee dat ze achter minder schokken krijgen, geen idee of dat klopt, is gevoelsmatig. 
Ik heb een bobike op mijn fiets achterop en een Yepp op mn brommer achterop. De yepp is echt een heel fijne stoel, van fijn materiaal wat echt de schokken dempt en hij zit er goed in met zijn rug.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Fietsstoeltje help..
Naam
Bericht