Myself schreef op: 08-06-2013 22:22:33 |
Even een vraag, ik maak wel vaker wraps om als borrelhapje te serveren op een verjaardag. Besmeer ze dan met kruidenkaas, leg daar zalm of kipfilet op, oprollen, snijden en delen maar. Nu zie ik ze ook wel met sla erin, maar welke slasoort is daarvoor geschikt? En kan je dat dan ook 's morgens maken terwijl je het 's middags serveerd? Of kan je die pas kort van te voren beleggen? |
Quote |
Jen9 schreef op: 08-06-2013 22:24:31 |
rucola vind ik lekker, dat kan eerder,, kropsla en ijsbergsla zou ik vlak vantevoren doen..
Misschien dat krulsla ook eerder kan... |
Quote |
Blauwtje schreef op: 08-06-2013 22:25:25 |
Ijsbergsla, lekker knapperig. Ik denk dat je ze wel alvast kunt maken, als je ze daarna in de koeling wegzet.. |
Quote |
Jen9 schreef op: 08-06-2013 22:25:59 |
t wordt wel wat bruin, ijsbergsla..., en t geeft vocht af. |
Quote |
Boterbloem schreef op: 08-06-2013 22:30:05 |
Als je het kort van tevoren maakt kan ijsbergsla, zelf vinden wij rucola het lekkerste. Die heeft
veel pit en smaakt heerlijk als je het van tevoren maakt. Als wij een dagje weg gaan maak ik wel eens wraps om mee te nemen. Dan maak ik ze 's avonds en dan zijn ze zo lekker de volgende dag! Nog lekkerder als kort van tevoren. Maar persoonlijk vind ik dat met ijsbergsla niet lekker omdat het vocht door de wrap gaat, en zoals Jen9 al aangeeft, het bruin wordt. Al is het kort vna tevoren dus prima te doen en ook erg lekker. |
Quote |
Linn85 schreef op: 08-06-2013 22:30:38 |
Maak ze zelf ook voor verjaardagen en doe er altijd ijsbergsla tussen. Maak het smiddags al klaar,
daarna stevig indraaien in plasticfolie en dan in de koelkast tot savonds. Heb nog nooit bruine sla
gehad. |
Quote |
Maris1974 schreef op: 08-06-2013 22:52:32 |
Wij hadden vandaag lahmacun ( Turkse pizza) met gemengde sla uit zak mee naar het zwembad.
Gisteravond klaar gemaakt. In alu-folie in koelkast, maar geen bruine sla hoor. |
Quote |
Jen9 schreef op: 08-06-2013 22:55:49 |
Ook niet een kloein beetje aan de randjes.. nu gruwelijk ik ook daarvan, dus ben erg
bevooroordeeld.. Ik vind rucola voor wraps sowieso t lekkerst. |
Quote |
Jacq39 schreef op: 08-06-2013 23:00:52 |
Wat gebruiken jullie voor Wraps? Dus het pannekoekje waar het in gaat allemaal? |
Quote |
Bepje schreef op: 08-06-2013 23:08:48 |
Ijsbergsla gaat goed maar niet te lang van tevoren. Ik ging over de tekst van Boterbloem en een paar woorden zijn gekleurd en onderstreept, daaronder zit reclame. Ben ik de enige die dat heeft of zien jullie dat ook ? |
Quote |
Boterbloem schreef op: 09-06-2013 08:48:49 |
Huh wat gek... dat heb ik zelf ook idd |
Quote |
Anne schreef op: 09-06-2013 08:58:23 | ||
dat zie ik ook | ||
Quote |
Myself schreef op: 09-06-2013 11:58:34 |
Dan ga ik voor de rucola, bedankt meiden. Ik wil het 's morgens al klaar maken voor de ochtend en de middagvisite, tussendoor verwacht ik daar niet aan toe te komen, dus daarmee speel ik het meest op safe. |
Quote |
Tineke72 schreef op: 09-06-2013 13:13:54 |
Ik doe ook altijd ijsbergsla en maak het ook wel paar uur van te voren, leg ze dan in de koelkast in
aluminiumfolie en het blijft lekker vers en niet verkleurd ofzo |
Quote |