Menu
 

Topic:

Wraps met sla

Myself  schreef op: 08-06-2013 22:22:33
Even een vraag, ik maak wel vaker wraps om als borrelhapje te serveren op een verjaardag.
Besmeer ze dan met kruidenkaas, leg daar zalm of kipfilet op, oprollen, snijden en delen maar.
Nu zie ik ze ook wel met sla erin, maar welke slasoort is daarvoor geschikt?
En kan je dat dan ook 's morgens maken terwijl je het 's middags serveerd?
Of kan je die pas kort van te voren beleggen?
 
Quote
Navigatie
RE: Wraps met sla
Jen9  schreef op: 08-06-2013 22:24:31
rucola vind ik lekker, dat kan eerder,, kropsla en ijsbergsla zou ik vlak vantevoren doen.. Misschien dat krulsla ook eerder kan...
 
Quote
RE: Wraps met sla
Blauwtje  schreef op: 08-06-2013 22:25:25
Ijsbergsla, lekker knapperig.

Ik denk dat je ze wel alvast kunt maken, als je ze daarna in de koeling wegzet..
 
Quote
RE: Wraps met sla
Jen9  schreef op: 08-06-2013 22:25:59
t wordt wel wat bruin, ijsbergsla..., en t geeft vocht af.
 
Quote
RE: Wraps met sla
Boterbloem  schreef op: 08-06-2013 22:30:05
Als je het kort van tevoren maakt kan ijsbergsla, zelf vinden wij rucola het lekkerste. Die heeft veel pit en smaakt heerlijk als je het van tevoren maakt.
Als wij een dagje weg gaan maak ik wel eens wraps om mee te nemen. Dan maak ik ze 's avonds en dan zijn ze zo lekker de volgende dag! Nog lekkerder als kort van tevoren.
Maar persoonlijk vind ik dat met ijsbergsla niet lekker omdat het vocht door de wrap gaat, en zoals Jen9 al aangeeft, het bruin wordt. Al is het kort vna tevoren dus prima te doen en ook erg lekker.
 
Quote
RE: Wraps met sla
Linn85  schreef op: 08-06-2013 22:30:38
Maak ze zelf ook voor verjaardagen en doe er altijd ijsbergsla tussen. Maak het smiddags al klaar, daarna stevig indraaien in plasticfolie en dan in de koelkast tot savonds. Heb nog nooit bruine sla gehad.
 
Quote
RE: Wraps met sla
Suus  schreef op: 08-06-2013 22:33:23
Ik doe kropsla, dag van tevoren.
 
Quote
RE: Wraps met sla
Maris1974  schreef op: 08-06-2013 22:52:32
Wij hadden vandaag lahmacun ( Turkse pizza) met gemengde sla uit zak mee naar het zwembad. Gisteravond klaar gemaakt. In alu-folie in koelkast, maar geen bruine sla hoor.
 
Quote
RE: Wraps met sla
Jen9  schreef op: 08-06-2013 22:55:49
Ook niet een kloein beetje aan de randjes.. nu gruwelijk ik ook daarvan, dus ben erg bevooroordeeld.. Ik vind rucola voor wraps sowieso t lekkerst.
 
Quote
RE: Wraps met sla
Jacq39  schreef op: 08-06-2013 23:00:52
Wat gebruiken jullie voor Wraps? Dus het pannekoekje waar het in gaat allemaal?
 

 
Quote
RE: Wraps met sla
Bepje  schreef op: 08-06-2013 23:08:48
Ijsbergsla gaat goed maar niet te lang van tevoren.

Ik ging over de tekst van Boterbloem en een paar woorden zijn gekleurd en onderstreept, daaronder zit reclame. Ben ik de enige die dat heeft of zien jullie dat ook ?
 
Quote
RE: Wraps met sla
Debby1977  schreef op: 08-06-2013 23:20:02
Nee dat zag ik ook
 
Quote
RE: Wraps met sla
Boterbloem  schreef op: 09-06-2013 08:48:49
Huh wat gek... dat heb ik zelf ook idd
 
Quote
RE: Wraps met sla
Anne  schreef op: 09-06-2013 08:58:23

Quote bepje:
Ijsbergsla gaat goed maar niet te lang van tevoren.

Ik ging over de tekst van Boterbloem en een paar woorden zijn gekleurd en onderstreept, daaronder zit reclame. Ben ik de enige die dat heeft of zien jullie dat ook ?



dat zie ik ook
 
Quote
RE: Wraps met sla
Alice  schreef op: 09-06-2013 09:01:52
Boterbloem wil een centje bijverdienen
 
Quote
RE: Wraps met sla
Myself  schreef op: 09-06-2013 11:58:34
Dan ga ik voor de rucola, bedankt meiden.
Ik wil het 's morgens al klaar maken voor de ochtend en de middagvisite, tussendoor verwacht ik daar niet aan toe te komen, dus daarmee speel ik het meest op safe.
 
Quote
RE: Wraps met sla
Tineke72  schreef op: 09-06-2013 13:13:54
Ik doe ook altijd ijsbergsla en maak het ook wel paar uur van te voren, leg ze dan in de koelkast in aluminiumfolie en het blijft lekker vers en niet verkleurd ofzo
 
Quote
Navigatie


Reageren op Wraps met sla
Naam
Bericht