Menu
 

Topic:

Kapotte jas door een ander

Sabrah  schreef op: 24-05-2013 12:21:56
Getver, mijn dochter komt net mank thuis. In depauze is ze omver gelopen door een knul uit groep 8. De juf zag het gebeuren en hij heeft wel met moeite zijn excuses aangeboden. Maar nu zie ik dat haar jas ook stuk is. En wel op een manier die niet netjes te maken is. Wat nu?  Heb dit nooit aan de hand gehad. Is de school hiervoor verzekerd? Of kan ik verwachten dat de ouders deze jas vergoeden of is het gewoon pech? Nu is het geen super dure jas of zo, maar ik moet wel een nieuwe voor haar gaan kopen wat anders niet nodig was geweest. De jas is pas een paar maanden oud.
 
Quote
Navigatie
RE: Kapotte jas door een ander
Mammie  schreef op: 26-05-2013 10:37:39
Hier al een aantal keer gehad....paar jassen kapot....broeken.....( door duwen/ omverlopen ander) Ik heb het niet gedaan....ze komen zo vaak thuis met kapotte broek, knieen dan.....tja....ben je zelf gestruikeld, kruipen..duwen door ander waar houd het dan op?? we betalen ons al scheel aan de verzekeringen en zo word het alleen maar hoger als iedereen voor een ''klein'' bedrag gaat declareren....Naar de zeeman zou ik zeggen en daar is echt wel een goedkope jas.... de winterjas kan nu nog wel aan
 
Quote
RE: Kapotte jas door een ander
Debbel79  schreef op: 26-05-2013 13:02:24

Quote :
Ja dat kan dus niet liefje, want bij zo'n verzekering krijg je bij een ander altijd de vraag of je onlangs ergens geweigerd ben of uit de verzekering bent gezet.. en als je dan nee zegt en ze komen er achter heb je nog meer problemen.

Ik snap het ook niet hoor.. Ze zeiden ook dat we pas een half jaar verzekerd waren, en dat klopt ook niet, we zijn al 7 jaar verzekerd daar, maar de RVS is door hun over genomen toen der tijd, en blijkbaar houden hun die periode aan dat wij toen pas zijn verzekerd ofzo..
Verder is het echt een top maatschappij, ik ben echt tevereden. het declareren ging heel makkelijk, kwam niet eens iemand kijken, geld de volgende dag op de rekening, de eerste keer ging het om 1500 euro, en dat ook binnen 1 dag uitbetaald..
Hoefde alleen foto's op te sturen en het bonnetje te scannen. Dus verder echt top geregeld.
Ik vermoed dat het bij de overnamen is mis gegaan, en ze ons als nieuwe klant hebben gezien, en dat we dus in 3 maanden klant tijd, 3x gedeclareerd hebbem


n

maar dan heb jij niet 3x in 7 jar tijdvgedeclareerd. maar 3x in 3 maanden tijd. en dat is heel wat anders haha!

al ben je 25jaar klant of 3 maanden, zij kijken naar de datum vanaf de 1e schade, en vanaf die datum geteld mag je zonder problemen 3x declareren in 1 jaar.

dus al ben jij klant geworden in 2001, en is jouw 1e schade op 1 mrt 2002 en de volgende pas weer in april 2004. ik noem maar wat, dat maakt niet uit. daae zit langer als een jaar tussen. maar heb jij schade op 1 mrt 2012, en weer een schade op 1 mei 2012 en nog een op 1 dec 2012. dan heb je er 3 in 1 jaar tijd, en als er dan nog een 4e bijkomt voor 1mrt 2013, dan trekken ze aan de bel.
logisch. en dat staat dus los van of je daarvoor al 7 jaar klant bent of niet.

in jouw geval heb je 3 schades gehad binnen 1 jaar. dus als er nog 1 bijkomt krijg je extra controle. maar je eruit gooien mogen ze zeker niet hoor. hoef je nuet bang voor te zijn
 
Quote
RE: Kapotte jas door een ander
Debbel79  schreef op: 26-05-2013 16:06:14

Quote :
dat zeg ik de hele tijd debbel, we zijn 7 jaar verz. en nu in korte tijd 3x schade.. We zijn 7 jaar verz. maar hebben in 3 maanden tijd 3 schades gehad. en dat mag dus niet.. of nouja ze maken er een probleem van.. 7 jaar geen schade gehad, en nu toevallig 3x..
Vind dat ze daar best naar mogen kijken, want indd, als ik over 7 jaar verdeeld 7 schades meld is er niks aan de hand, maar als je toevallig in korte tijd 3 schades maakt is het een probleem.



ja dat is idd ook krom hoor, maar ja, ze moeten regels en grenzen hebben.

jouw voorbeeld klopt overigens niet hoor.

je hebt een vloer, foon en tablet vergoed gekregen. dit valt allemaal onder je onboedel.

als nick iets omgooit in een winkel is dat je aansprakelijkheidsverzekering. dat is een andere polis, per polis mag je 3 schades per jaar vergoed krijgen. een raam in je huis valt bijvoorbeeld weer onder ge glasverzekering. das weer een andere polis
 
Quote
RE: Kapotte jas door een ander
Jacquelien  schreef op: 26-05-2013 16:09:32
Je bent verhuisd en daardoor denken ze dat het misschien een nieuwe polis is. Maar heb je al niet vaker een waterschade aan je vloer geclaimd? Mende dat dat in je vorige huis vaker is gebeurd.
 
Quote
RE: Kapotte jas door een ander
Misbren  schreef op: 26-05-2013 18:21:53
Ik heb in 16 jaar maar 1 keer aanspraak moeten maken op mijn verzekering, mijn zoontje was tegen een geparkeerde auto gevallen en er zat een kras op.
Zoveel verstand heb ik ook niet van verzekeringen en schades.
Ik weet ook niet vanaf welk bedrag mijn verzekering vergoed.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Kapotte jas door een ander
Naam
Bericht