Menu
 

Topic:

Kwaad!!!

Anoniempje  schreef op: 22-05-2013 15:22:14
Ik ben zo ontzettend kwaad, en dat is echt bizar, want ik ben bijna nooit kwaad. Maar nu!!! Ik voel me letterlijk zoals dit poppetje :

Feit is namelijk dat 5 minuten nadat ik mijn vuilniszak buiten heb gezet mijn buren voorbij lopen en mijn buurvrouw een trap tegen de zak aan geeft en gilt dat ik mijn $%#@&zooi moet opruimen. Aangezien ik net voorbij de deur liep en dat hoorde kookte direct mijn bloed. Tenslotte lag er al steeds allemaal troep voor mijn deur, pizzadoosjes, sigarettenpeuken.

Het klopt dat ik wel eens mijn vuilniszak bij de voordeur neerzet, maar die staat er niet langer dan 24 uur en we hebben maar één pasje om vuil weg te gooien. Dus als mijn man 's ochtends een vuilniszak weggooit heb ik geen pasje.
Nu blijkt dat ze zo kwaad is omdat mijn man haar twee jaar geleden heel vriendelijk heeft gevraagd haar scooter niet in het portiek neer te zetten. Ze vertelde ook doodleuk dat ze al een klacht had ingediend en dat ze dat nog maar eens zou gaan doen.

Ik zei tegen haar dat als ze ergens problemen mee had, dat ze ook gewoon had kunnen aanbellen en het had kunnen zeggen. Echt hè... Inmiddels begin ik alweer een beetje te kalmeren, maar oeh, wat was ik kwaad! Ik was gewoon aan het trillen van woede...

En nu wordt er steeds aan de deur gebeld, maar ik heb geen zin in weer ruzie of wat dan ook. De sluizen staan open en ik heb het gehad voor vandaag. Ik ben toch niet verplicht om de deur open te doen?
 
Quote
Navigatie
RE: Kwaad!!!
Son  schreef op: 22-05-2013 15:25:06
oh herkenbaar. ik heb op het moment ook ellende met de buren..
vandeweek hoogtepunt dat hij om 5.15 uur op de muren aan het bonken was....
Iedereen wakker....

Je hoeft niet open te doen nee...en met die emotie misschien ook beter van niet

sterkte
 
Quote
RE: Kwaad!!!
Caithy  schreef op: 22-05-2013 15:26:25
Hier zet ik (om overigens dezelfde redenen) wel eens een zak buiten, maar dit is in mijn eigen voortuin en niet direct aan de straat, dan zou ik de zak binnenhouden.
Kwaad zou ik ook worden! Vervelend!
 
Quote
RE: Kwaad!!!
Mar80  schreef op: 22-05-2013 16:47:18
Ik zou de zak dan ook binnen houden of op het balkon oid zetten.
 
Quote
RE: Kwaad!!!
Moossie33  schreef op: 22-05-2013 17:00:20
Het is jou voortuin / achtertuin.... dus je mag zelf weten wat je doet kom nou
 
Quote
RE: Kwaad!!!
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 22-05-2013 17:25:05
Oh jeetje mina wat mensen al zon problemen maken he je woont dek ik in een portiekwoning ik zou dus wel even open doen en haar op de feiten drukken van mevr u maakt zich eigen veel te druk zelf hel kalm blijven daar heb je ze het meeste mee en dan haar een hele hele fijne avond wensen en de deur dicht doen.
 
Quote
RE: Kwaad!!!
Anoniempje  schreef op: 22-05-2013 17:26:10
Sis, zo reageerde mijn man ook... Hij is behoorlijk kwaad! Ik heb tegen de buurman gezegd dat ze mag komen om het uit te praten, en dat ik anders de klacht wel tegemoet zie. Mijn man is daar veel te kwaad voor, van hem hoeft ze niet aan de deur te komen.

Son, inderdaad beter dat ik op dat moment niet open deed, maar het bleek niet de buurvrouw te zijn, maar onze gezamelijke buurman. Die stond er toevallig bij omdat hij haar helpt met de verbouwing. Hij wil niet tussen ons in staan en kwam even melden dat de VVE boetes gaat uitdelen.

Caithy, ik woon in het portiek en zet mijn vuilniszak voor mijn deur. (dus in het portiek) De reden dat je geen vuilniszakken voor de deur mag zetten is wegens de meeuwen die het open pikken, maar die komen niet in het portiek. En als ik het op het balkon zet pikken de meeuwen het alsnog open. Binnen houden wordt lastig, aangezien we best klein wonen.

Weet je, ik snap op zich haar punt wel, dat is ook niet waar ik boos om ben. Waar ik kwaad om ben, is het feit dat ze niet het fatsoen heeft gewoon even bij me aan te bellen. We zijn volwassenen onder elkaar en nu wordt het van kwaad tot erger. Zij gooit pizzadozen, mac donalds zakken, en andere troep neer en bouwvuil laat ze ook gewoon liggen, maar ik ben wel diegene die dat op moet ruimen. Het zijn dus gewoon pesterijtjes en dat alleen vanwege een voorval met een scooter. Dat is 2, misschien wel 3 jaar geleden, kom op zeg. Dan had ze toch allang haar verhaal kunnen doen?

Ik wilde hier al weg, maar ben er nu toch wel helemaal klaar mee. Pffff, gezeik...

 
Quote
Navigatie


Reageren op Kwaad!!!
Naam
Bericht