Menu
 

Topic:

Van de straat

Vikki  schreef op: 22-05-2013 09:00:09
Is er iemand die dit programma kijkt? ..
Ik vind het best interessant om te zien, maar man wat een pubers Die zou je het liefst toch even wakker willen schudden..
Die leider doet het wel goed, geen poespas en ach wat zielig, maar gewoon recht voor zijn raap.
Maar toch vraag ik mij af wat zo'n programma kost, 4 pubers naar nepal sturen, ouders komen ook nog en wat zal het resultaat zijn? Werken dit soort programma's denken jullie?
 
Quote
Navigatie
RE: Van de straat
Jen9  schreef op: 22-05-2013 09:11:21
Moeilijk hoor, ik houd wel van die rechttoe rechtaan aanpak. Vind dat er veel te vaak iets zielig wordt gevonden... Daar help je ze niet mee. Tja, onderzoeken zeggen dat ze werken, andere weer niet. Ik denk dat t kan werken, maar dan moet er daarna ook veel begeleiding zijn.
 
Quote
RE: Van de straat
Ano  schreef op: 22-05-2013 10:06:46
In de Ardennen heb je een vergelijkbaar project en dat wordt zelfs vergoed door de verzekering. Dat duurt trouwens wel langer. Ik geloof er wel in, mits er goede nazorg is en ze niet de kans krijgen in het oude patroon terug te vallen. De nazorg is wel geregeld bij  het project in de Ardennen. Ik vind het goed dat ook ouders worden aangepakt, want ook zij hebben sturing en begeleiding nodig.
 
Quote
RE: Van de straat
Vikki  schreef op: 22-05-2013 10:11:04
Ik denk dat ik ook wel in dit soort therapie geloof(mits het inderdaad de recht-voor-zijn-raap soort is), maar ik vroeg me ook wel af of dit soort tvprogramma's ook goede nazorg bieden. Ze stoppen veel tijd en geld in zo'n programma, wat is de intentie van de programmamakers? Lekker scoren, of staat het belang van deze pubers voorop? Bij dit soort programma's hoop ik altijd dat er een follow-up komt. Hoe gaat het een jaar later?
 
Quote
RE: Van de straat
Jen9  schreef op: 22-05-2013 10:31:26
Ik begreep dat er nazorg is.. dat hoop ik dan ook maar.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Van de straat
Naam
Bericht