Menu
 

Topic:

E Sigaret

Truusje  schreef op: 20-05-2013 20:31:19
Ik heb het maar onder algemeen gezet, als het niet goed staat...Sorry!


Wie heeft de E-sigaret?
Zo ja....bevalt het?
En is het echt zo dat je geen behoefte meer hebt aan een echte sigaret?

Hoor graag jullie mening hierover....
 
Quote
Navigatie
RE: E Sigaret
Truusje  schreef op: 20-05-2013 20:31:34
 
Quote
RE: E Sigaret
Mieps01  schreef op: 20-05-2013 23:01:36
Weet wat je doet. Er is nog steeds relatief weinig onderzoek naar de gevolgen gedaan, maar het onderzoek dat er wel is gedaan geeft dat gebruikers al na 5 minuten gebruik!!!! Meetbaar invloed ondervonden op hun luchtwegen :-0    Ik vind dat nogal wat
 
Quote
RE: E Sigaret
Sabje Mv Jm En ??  schreef op: 20-05-2013 23:07:46
ik heb er geen 1
maar ik ken er zat ,die hem hebben gebruikt,
de eerste week stonden ze te springen,want het werkte super,
elke 5 min zatten ze aan dat ding te zuigen
en de 2de week rookte ze gewoon allemaal weer.
 
Quote
RE: E Sigaret
Misha  schreef op: 20-05-2013 23:12:23
Vriendin van mij is met zo'n elektronische sigaret gestopt met roken. Inmiddels al een maand zonder en je neemt steeds minder nicotine. (Eigenlijk dus hetzelfde als pleisters of kauwgom)
Toen ik stopte met roken maakte ik gebruik van een blog: stoprokenblog.nl/ Hoop dat jij er iets aan hebt. Ieder doet het op zijn/haar eigen manier en je kunt pas stoppen met roken als jij er zelf klaar voor bent denk ik. Succes alvast!
 
Quote
RE: E Sigaret
Jacq39  schreef op: 21-05-2013 09:23:24
Kan misschien niet goed zijn maar met echte peuken zuig je ook een hoop troep naar binnen. Het is natuurlijk anders als die shishapen(of hoe schrijf je dat? Die is al uit de handel genomen deze niet.

Ik heb hem ook omdat mijn broer ermee gestopt is, hij zuigt er idd voortdurend aan en rookt nu zelfs binnen wat hij eerder niet deed. Volgens hem komt er zo weinig nicotine vrij dat je eigenlijk al afgekickt bent na een paar dagen.

Bevalt ie? IK moet zeggen nee, toch weer tussendoor aan echte sigaretten en ik vind de nasmaak niet prettig. Ik ga denk ik toch maar naar de HA om bv Zyban oid te vragen, wil er nu toch een keer van af. Ik gebruik hem wel net als met echte alleen buiten, of het moet met bakken uit de hemel komen dan sta ik bij de afzuigkap maar ik ga er niet mee voor de buis zitten.

Ze hebben wel heel veel goede recensies ermee. Mijn broer rookt al 2 maanden geen echte peuk meer dus die troep krijgt hij niet meer binnen, en het geld he het scheelt heel veel geld.

Succes met proberen.
 
Quote
RE: E Sigaret
Mamavankristel&anouk
&daan
  schreef op: 21-05-2013 09:25:50
ik zag ze bij de wibra gister op de toonbank.....ik dacht moet niet gekker worden. Ik rook zelf niet, maar als het je van roken af kan helpen. tja..
 
Quote
RE: E Sigaret
Marimammavanalec  schreef op: 21-05-2013 11:16:18
Ik ben vandaag een week geleden gestopt. Ik heb er 2. Eentje heb ik al een tijdje in huis. Die is zonder nicotine en best 'lekker'
Maar nu ik echt gestopt ben mis ik wel de nicotine dus heb ik zo'n wegwerp sigaret gekocht met nicotine. Die gaat zo'n 2 pakjes mee. Maar die is wel zo allemaggies goor dus daar die gebruik ik echt alleen al sik zo'n behoefte heb aan nicotine.
Mijn vriendin heeft zo'n hele dure waar je ook allemaal smaakjes bij hebt. Hij is echt heerlijk maar dan zoui ik de hele dag aan dat ding lopen te lurken en dat is ook niet de bedoeling. Beter zo'n vieze. Ik heb in een week 5 sigaretten gerookt. 3 vrijdagavond em 2 zondagmiddag. Thuis dus niet gerookt en heb er eigenlijk ook niet zo'n behoefte aan. Ik hoop dat ik het volhoud

Succes ladies
 
Quote
Navigatie


Reageren op E Sigaret
Naam
Bericht