Menu
 

Topic:

kredietbank

Ano  schreef op: 17-05-2013 21:53:11
wie heeft voor mij uitleg van de kredietbank?
door scheiding wat met veel schuld is verlopen,zei de advocaat dat ik eens moest informeren bij de kredietbank?
dit zou dan niet zijn met weekgeld? maar anders geregeld,wie heeft tips?
 
Quote
Navigatie
RE: kredietbank
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 17-05-2013 21:58:39
Kredietbank is wel met weekgeld hoor anders kom je nooit van je schuld af althans bij ons wel. En schuldeisers moeten accoord gaan met het bedrag wat de kredietbank voorstelt anders kom je alsnog in de wsnp terecht geloof wel dat je bepaalde budgetbegeleiding heb wij zelf hebben budget totaal. Sterkte en succes 
 
Quote
RE: kredietbank
Ano  schreef op: 17-05-2013 22:01:23
wat is dan het verschil met wsnp en kredietbank?
 
Quote
RE: kredietbank
Mama V Jurre,stijn,j
oris
  schreef op: 18-05-2013 07:57:24
Wsnp is wanneer de schuldeisers niet accoord gaan met het bedrag wat de kredietbank voorstelt dan moet het voor de rechter komen en wordt het een wsnp traject want dan moeten de schuldeisers wel. Wsnp is ook veel en veel strenger. Het advies wat ik je wil geven is meld je nu al aan want wij zijn inseotember aangemeld en ze zijn tot op heden nog aan het inderhandelen met de schuldeisers. Het voordeel bij ons is natuurlijk wel dat er geen wehkamp of andere dergelijke zaken bij zitten louter alleen de norale vaste lasten en het cak die nu overigens moeilijk doen hoorde ik gister maar goed dat terzijde. Nogmaals succes wellicht kunnen er meedere damens hier je advies geven. Iedere situatie is anders natuurlijk. 
 
Quote
RE: kredietbank
Ano  schreef op: 18-05-2013 08:39:24
bedankt mama v Jurre,Stijn en Joris,moet ik me dan melden bij de gemeente? ik zie hier nergens in de buurt een kredietbank?
Is de kredietbank dan niet zo zwaar? ik heb er totaal geen ervaring mee,en hoe moet ik dat dan zien met de schulden,moet ik dat zelf regelen de betaling iedere maand,of betalen zij aan de schuldeisers? ik ben hier zo bang voor,ik heb nu al zo weinig te besteden,en dadelijk nog weiniger,ik kan nu al nooit meer eens een dagje uit of zo met de kinderen,heb geen auto en helemaal niets.
 
Quote
RE: kredietbank
Mamajenti  schreef op: 18-05-2013 08:44:53
In sommige plaatsen heet het kredietbank en sommige nog stadsbank.

Hoe het geregeld is, verschilt per gemeente. Bij sommige kan je er zelf een vast bedrag lenen en weer aflossen ( als je de juiste draagkracht hebt) en bij sommige moet het via een schuldhulptraject.
 
Quote
Navigatie


Reageren op kredietbank
Naam
Bericht