Menu
 

Topic:

Help..wat zouden jullie doen?

Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 17-05-2013 09:48:32
Wij zijn altijd klant geweest bij Ziggo. Maar nu hebben ze hier in het dorp glasvezel aangelegd en zijn we overgestapt op KPN glasvezel.

Wij hadden 2 Cisco recorders van Ziggo, die we nu beiden verkocht hebben.

De laatste hebben we gisteravond voor 50 euro verkocht.
En nu begint hij te mailen dat hij het niet doet, hij krijgt geen signaal binnen en wil zijn geld terug.

Ik wil natuurlijk eerst bewijzen dat hij het niet doet, want hier heeft hij het altijd gewoon gedaan.

Nu kunnen wij niet eerder dan dinsdag, daar heeft hij al problemen mee. Hij geeft duidelijk aan dat hij gewoon zijn geld terug wilt.

En hier thuis kunnen we niet testen omdat we geen ziggo meer hebben, dan zouden we naar mijn ouders moeten gaan, maar ik vind dat zoveel gedoe om hun daarmee lastig te vallen, maar ja als het moet dan moet het.

Maar iets zegt me dat het niet zo is, hij wil dat wij bellen naar ziggo en hij beweert dat we dan een nieuw apparaat krijgen van ziggo, wat natuurlijk onzin is want we zijn geen klant meer dus hebben we niks meer met hun te maken en hun niks meer met ons, daarbij is hij al meer dan een jaar oud.

Wat zouden jullie doen? gewoon geld terug geven of eerst je bewijzen hebben maar wat natuurlijk weer een hoop extra met zich meebrengt, moet ik mijn ouders gaan lastig vallen.



 
Quote
Navigatie
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Boterbloem  schreef op: 18-05-2013 09:31:26

Ik zou buren vast informeren, stel er gebeurd wat voor je deur dan kan er een buurman of buurvrouw even naar je toe gaan of bellen met de politie.

Ik snap alleen niet dat je als je genoeg geld had deze ellende wilde voorkomen, en nu je 50 euro nodig hebt het risico wil nemen dat ie door je raam terugkomt en het weekend en mogelijk langer in angst wil gaan zitten.


Of je staat voor wat je verkoopt en gaat daarvoor, of je gaat ellende uit de weg. Dat is toch niet afhankelijk van of je het geld nodig hebt of niet?


Succes in ieder geval! Hoop dat het bij loos gedreig blijft

 
Quote
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Lisje  schreef op: 18-05-2013 09:55:04
Hé bah vervelend dit. Na dreigementen zou ik er ook klaar mee zijn. Maar zou hij voor niets zeggen dat hij het niet doet?? En jullie hebben hem goed weggeven. Lastig dit. Anders 50/50 en het apparaat wegkeilen in de kliko waar hij bijstaat??
 
Quote
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 18-05-2013 19:43:37

Quote Debby1977:
Het feit dat jullie het geld kunnen gebruiken vind ik geen excuus. Ik had het apparaat teruggenomen en die man zijn geld teruggegeven. Het apparaat zelf testen en als ie echt niet werkt ziggo bellen want er zit 2 jaar garantie op. Het feit dat je hem in het stopcontact hebt gestoken zegt niks, daar kun je niet aan afleiden dat ie het ook echt doet.




Nee is geen excuus, als we geld zat hadden dan had ik eieren voor mijn geld gekozen en hem het geld terug gegeven, maar niet nu na al deze dreigementen, dan kan ik nog zoveel geld hebben ik laat me niet bedreigen, zou mooi zijn dat ik dan wel ineens geld ga geven, we zijn de hele dag weggeweest en het is rustig, geen mail niks meer, dus waarschijnlijk houd hij het toch voor gezien.

En ja 2 jaar garantie maar het ding is 2 jaar oud, dus zal net buiten of net binnen de garantie vallen, geen idee, we zijn geen klant meer bij hun, denk je werkelijk dat ze ons nu ineens gaan helpen nadat ze ons al zovaak in de kou hebben laten staan? Daar ga ik geen moeite voor doen.

Hij is in de mail akkoord gegaan met dat hij alleen in het stopcontact kon meer niet. We hebben glasvezel, dus er ligt hier geen kabel meer, dus kon het hem niet laten zien, dit wist hij, dan had hij zich vantevoren moeten bedenken en niet naderhand gaan lopen zeuren.
 
Quote
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Debby1977  schreef op: 18-05-2013 19:47:05
Je zegt zelf in je 1e post dat hij meer dan 1 jaar oud is, daar maak ik op uit nog geen 2 jaar vandaar mijn post. Maar goed, je moet ook lekker zelf weten wat je doet. En of je het geld wel of niet kunt gebruiken doet er dan niet toe vind ik. Als je dat ding niet had verkocht had je dat geld ook niet gehad.
 
Quote
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 18-05-2013 19:49:40
ik zei dat hij langer dan een jaar oud is omdat die man die hem heeft zei dat hij binnen 1 jaar nog vervangen zou worden, volgens ziggo, daarom zei ik dat, hij zal rond de 2 jaar zijn, kan een paar weken/maanden inzitten, hou ik me niet zo mee bezig.

Daarom hebben we dat ding ook verkocht, omdat we geld nodig hadden, anders had ik hem weggegeven. logisch toch?
 
Quote
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Debby1977  schreef op: 18-05-2013 19:52:52
Dat snap ik ook wel hoor, maar goed blijkbaar denken jij en ik er gewoon anders over
 
Quote
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Nicole_mv_tatum_en_r
enske
  schreef op: 18-05-2013 20:12:29
geeft ook niet
 
Quote
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Monica Mv 2  schreef op: 18-05-2013 23:06:50
Die van hem was vast kapot en daar zadelt hij nu jouw mee op, is mijn gevoel dan
 
Quote
RE: Help..wat zouden jullie doen?
Mama Van Drie  schreef op: 19-05-2013 09:22:12
De decoders van Ziggo schijnen standaard na twee jaar kapot te gaan maar dat wil niet zeggen dat die van jullie stuk was.

Hij kreeg geen signaal zei hij.....hm...volgens mijn zoon  die zijn bijbaan bij Ziggo heeft ligt het in die gevallen bijna altijd aan de klant en niet aan ziggo, hoe vaak hij al geen mensen aan de telefoon heeft gehad die hoog van de toren beginnen te blazen en te schelden en dan blijkt het uieindelijk aan de klant te liggen...een sorry kan er dan overigens niet af.

Maar waarom belt die man Ziggo zelf niet? Zij kunnen namelijk kijken of het signaal van Ziggo naar de klant goed is, als dat zo is dan ligt het dus niet aan Ziggo maar aan de aansluiting bij de klant of de decoder is echt stuk.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Help..wat zouden jullie doen?
Naam
Bericht