Menu
 

Topic:

Ook ik ben weer terug van weggeweest

Misha  schreef op: 12-05-2013 22:00:31
Een aantal van jullie kennen mij nog wel, maar ben al zo'n tijd niet geweest en heel af en toe kom ik wel eens even voorbij waaien. (Als de wind de goede kant op waait)
Nu is mijn voornemen weer wat vaker hier te komen, want het is toch gezellig om op de hoogte te blijven van elkaar nietwaar?
Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben thuisblijfmoeder van een dochter van bijna 3 en aan het einde van dit jaar komt ons nichtje gezellig twee dagen in de week bij ons (of wij bij haar).
Kinderen krijgen is voor ons niet vanzelfsprekend, op ons wondertje hebben we 8 jaar gewacht, daardoor zal er (vermoedelijk) geen tweede kindje bijkomen hier. Ik heb hier vrede mee, maar er zijn momenten dat het wel kriebelt. Gelukkig mag ik mijn nichtje zo vaak knuffelen als ik wil en zie ik haar straks vaak zodat ik enorm van dat kleine meisje kan genieten.
Mochten jullie meer willen weten, ik kom nu buiten lezen ook weer lekker meekletsen met jullie, dus vraag maar raak.
 
Quote
Navigatie
RE: Ook ik ben weer terug van weggeweest
Worteltje  schreef op: 13-05-2013 22:55:11
Wereld is idd erg klein hoor dames. Hier op ml blijken 2 meiden te zitten die mijn familie gewoon kent, kwam ik van het weekend achter. Hoe grappig is dat. Ook vriendinnen van vroeger die ik ineens bij familie op fb zie staan. Dus, jullie kennen vast gezamelijke mensen
 
Quote
RE: Ook ik ben weer terug van weggeweest
Misha  schreef op: 13-05-2013 23:05:21
Ik heb op middelbare school Dalton gezeten, basisschool Valkenest, Maria Bernadette en Zonnewijzer. Mijn dochter gaat nu naar peutersprong.
Wilma, wat grappig zeg!!! Ik ben ervan overtuigd dat er gemeenschappelijke kennisen/vrienden zijn. Leidschendam is niet zo groot en bovendien ken ik veel mensen (of mensen kennen mij).
 
Quote
RE: Ook ik ben weer terug van weggeweest
Nellemv2  schreef op: 13-05-2013 23:11:21

Quote :
[...]

net in een ander topic, weet even niet welke, als je dat wil weten moet ik dat opzoeken.Nee joh! Maar ik vroeg me het gewoon af :d
 
Quote
RE: Ook ik ben weer terug van weggeweest
Misha  schreef op: 13-05-2013 23:26:56
 
Quote
RE: Ook ik ben weer terug van weggeweest
Mamavan2boys  schreef op: 14-05-2013 22:50:14
Ik heb ook op dalton middelbare gezeten hihi, en ook op valkenest, althans moet ik even graven weet even niet meer welk schoonjaar dacht grop 7 en 8 ofzo wij zijn toen met valknest samen gegaan. Maareh heb jij op 3 scholen gezeten? Welke wijk woon jij nu of heb je vroeger gewoond? 
 
Quote
RE: Ook ik ben weer terug van weggeweest
Misha  schreef op: 14-05-2013 23:25:28
Ja, bizar hè, drie basisscholen!!! Mijn ouders gingen scheiden, dus startte op 't Valkenest, toen groep 4 en 5 op Maria Bernadette, daarna groep 5 over gedaan op de Zonnewijzer en daar de basisschool afgemaakt.
Tot mijn vijfde woonde ik in Duivenvoorde, tot mijn achtste in de Prinsenhof en daarna gingen we naar de Verzetsheldenbuurt. Mijn vader woont nog altijd in Duivenvoorde en ik weer in de Prinsenhof. Heeft je zus ook op Dalton middelbaar gezeten? Misschien dat ik haar dan wel ken, misschien zelfs bij haar in de klas heb gezeten? Ik scheel toch maar een jaar met haar? En ik ben tenslotte op de basisschool blijven zitten. Zou dus zomaar kunnen.
 
Quote
RE: Ook ik ben weer terug van weggeweest
Mamavan2boys  schreef op: 15-05-2013 07:18:47
Nee mijn zus is ook blijven zitten en is naar een andere school gegaan weet even niet meer hoe die heet.. Ja best bizar ja 3 scholen! 
 
Quote
RE: Ook ik ben weer terug van weggeweest
Misha  schreef op: 15-05-2013 17:52:10
Even een ander vraagje, hebben jouw jongens volgende week de hele week weer vakantie? Of alleen op maandag vrij? Ik zie door de bomen het bos niet meer.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Ook ik ben weer terug van weggeweest
Naam
Bericht