Menu
 

Topic:

Zandstuve of sprookjes camping

Judidu  schreef op: 08-05-2013 23:03:01
De titel van dit topic zegt het al.
Zandstuve camping of sprookjescamping?
Wie is er geweest en welke is het leukste. Ik weet dat ze naast elkaar zitten En dat ze vergelijkbaar zijn. Maar ja welke nemen we dan.
 
Quote
Navigatie
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Int  schreef op: 08-05-2013 23:14:07
Wij zijn op de Zandstuve geweest. Dat was super. Ook met slecht weer veel binnen te doen.
Sprookjescamping viel voor ons af omdat er alleen een ondiep zwembad was. Dat vonden we voor de oudste niet zo leuk. Dat gaf de doorslag.

Wij gaan komende zomer naar Beerze Bulten, ook daar in de buurt. Die hebben weer een zandstrandje met zwemvijver.

Op de sprookjescamping schijnt het theater erg leuk te zijn. Maar ik moet eerlijk zeggen dat mijn kids dat op de Zandstuve ook leuk vonden hoor. Ik denk dat kinderen dat al snel leuk vinden, dat het meer de ouderse zijn die daar kritisch in zijn.
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Mootjemvstijn_daan  schreef op: 08-05-2013 23:23:53
Wij zijn ook op de Zandstuve geweest. Zwembad binnen en buiten is fijn voor als het slecht weer is. Mooie grote plekken. Het theater vonden onze jongens ook leuk. Sprookjescamping geen ervaring mee.
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Judidu  schreef op: 08-05-2013 23:48:48
Bedankt voor jullie reacties,

Ik heb net de laatste 5 dagen overdag op de zandstuve gezeten. En ik vond het helemaal leuk. Ik was alleen benieuwd wat er leuker was.
Ik ben niet over de sprookjescamping gegaan. Maar er alleen langs gereden. En aan de buitenkant ziet het er leuk uit. En ze hebben ook een hele mooie internetsite. Maar dat er op de sprookjescamping geen diep bad is. Was mij nog niet opgevallen. Dan valt hij bij deze ook af voor mij. Want qua zwembad, is de zanstuve geweldig.

Alleen het jammere aan deze camping is, dat ik het animatie team zwaar slecht vond. Wat een stelletje amateurs.
De show  avonds was helemaal geweldig, maar alles wat er overdag is. Was slecht geregeld. Dat vind ik dan wel weer jammer. Maar goed dat ligt aan het team en ze zijn ook nog maar net bezig. Dus mochten we in juli nog eens gaan. Dan zitten ze er al wat langer in. Het is wel zo dat IK het slecht vond. Mijn kinderen hebben evengoed genoten. Bij elke activiteit moesten volwassenen het van het animatieteam overnemen omdat ze het niet voor elkaar hebben. Ach laten we het maar op onervaren houden.


 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Mama-van-aimy  schreef op: 08-05-2013 23:50:40
Sprookjescamping is erg leuk. Veel vermaak voor de kinderen en een leuk theater.

Tegenwoordig hebben ze ook een diep buitenzwembad. En een ondiep buitenbadje voor kleine kindjes hadden ze al.
Het binnenzwembad is niet zo heel erg diep.

Ik vind het echt een aanrader!

Zandstuve heb ik juist weer geen ervaring mee.
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Miranda0909  schreef op: 08-05-2013 23:51:35
Wij gaan dit jaar voor het vijfde jaar naar de zandstuve, wij en de kids vinden het geweldig en zijn helemaal gek op cobus en de rest haha.
De keren dat wij er waren in de zomer was de animatie altijd erg goed geregeld moet ik zeggen, geen idee hoe het kan dat dat nu niet zo is. Wij verheugen ons al op de zomervakantie iig hihi
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Judidu  schreef op: 08-05-2013 23:56:57
Ik sprak vandaag 2 keer iemand over het animatieteam.
De ene zei. Nee joh, wij zijn hier altijd in mei en in de zomer. En nu zijn ze nog een beetje stuntelig,maar in de zomer is het goed. En de andere zei. Wij komen hier al 5 jaar in mei en zomer en het is altijd een ongeregeld zooitje,maar de kinderen vinden het geweldig. Dus haha, wie ik nou moet geloven. Het is in ieder geval wel zo dat ze alletwee al voor de 4de en 6de keer terug komen. Dus tis er in ieder geval wel leuk. Maar ja dat heb ik zelf ook al ervaren.

@ mama van aimy. Oke dat wordt dus volgend weekend voor de zekerheid maar even kijken op de sprookjescamping. We zijn dan toch weer in de buurt.
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Judidu  schreef op: 09-05-2013 00:00:59
Ohja trouwens 1 super plus punt aan dit animatieteam .
Die show. Wat geweldig en helemaal hoe die buur en berk het doen. Dat ze zo actief proberen de hele zaal mee te krijgen. Zodat je het wel uit je hoofd laat om een beetje nonactief op een stoeltje te hangen. Maakt de hele ervaring wel een stuk leuker.

Nu moet ik zeggen dat dit mijn eerste ervaring met een kindercamping is sinds dat ik zelf 14 was. Dus wie weet zijn alle campings wel zo. Of zijn er nog veel leukere campings.

 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Miranda0909  schreef op: 09-05-2013 00:08:40
Haha ja zo krijg je toch verschillende meningen, maar wij zijn altijd super tevreden. Ik weet niet welke berk en buur er waren nu, ik ben fan van de berk met het lange haar maar zoals ik begreep is die dit jaar gestopt helaas, dus zal even moeten wennen aan de "nieuwe" berk haha. En de jongens die buur spelen doen het ook altijd erg leuk. Het meisje wat bella speelt in het hoogseizoen (en nu misschien ook wel, weet ik niet) woont bij ons in het dorp haha.
Mijn kinderen hebben de nieuwe cd al en hebben al helemaal zin in de nieuwe musical, hebben jullie die ook gezien?
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Judidu  schreef op: 09-05-2013 00:19:50
De jongen die berk speelt is een jongen met een kale kop. dus dat is wel even iets anders. Maar hij is wel erg leuk. En Buur vind ik ook leuk. Hij klinkt zo lekker onverschillig en is heeeeel adrem en goed in het onthouden van dingen wat kinderen zeggen.

de musical is morgen. dus die zie ik niet. ik was vandaag voor het laatst. Maar wat ik er zo van opgevangen heb. wordt hij heel leuk.
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Boontje  schreef op: 09-05-2013 09:35:55
Wij vinden camping de Paal, leuker als de Sprookjescamping en de zandstuve...
Wie weet is het voor jullie ook wat! Weer eens wat anders.... Echt het proberen waard!
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Esther Mv Thomas  schreef op: 09-05-2013 10:51:40
Wij zijn 2 keer op de Zandstuve geweest en het was heel erg leuk. Alleen willen wij nu weer eens wat anders. Vooral het eten (en de bediening) vinden wij wat tegenvallen. Wij gaan altijd maar 1 week op zomervakantie en dan ga ik niet koken......Dus dat moet wel goed zijn en dat was al 2 keer niet zo (als voorbeeld: er staat op het bord buiten dat er een bepaald menu is, maar als je er binnen naar vraagt, weten ze van niets.......). Animatie overdag is wisselend georganiseerd. Wij gaan altijd mee (vinden dat ook leuk) en soms is het maar goed ook. Maar ze zijn wel altijd enthousiast. Theater is heel leuk, maar wij gaan niet alleen daarvoor op vakantie.
Scheelt misschien ook dat wij nu 2 keer wat minder weer gehad hebben (buitenzwemmen zat er niet echt in qua temperatuur). Binnenzwembad is inderdaad heel leuk, maar bij drukte ook wel klein.
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Judidu  schreef op: 09-05-2013 21:42:52
Die camping de paal ziet er ook helemaal geweldig uit.
En nu hoor ik net van mijn moeder dat mijn nicht daar ook al meerdere malen is geweest. En dat dat heel leuk was.
Maar mij lijkt het nog een beetje groot. Mijn kinderen zijn 4 en 6. Maar ik onthou hem voor een volgend jaar.

@esther, Ik snap helemaal wat je bedoelt qua bediening en eten. Wat ik er gehad heb is slecht. Maar wij koken wel dus dat is voor ons geen probleem. Al kan ik mij ook voorstellen dat jullie dat wel heel storend vinden. En ik ga ook mee hoor met het animatieteam. Kan het niet ze achter laten. Daarvoor vind ik alles ook veel te leuk.

Mijn dochter raakt er niet over uitgepraat. Dus ik denk dat het de zandstuve maar wordt. En volgend jaar gaan wij verder kijken.
Ik woon aan het strand dus hoef eigelijk niet eens weg. Het is echt een vakantie voor mijn kinderen.
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Int  schreef op: 09-05-2013 22:00:00
De Paal zijn we ook 2 keer geweest, en gaan we met pinsteren ook weer heen. De kids vinden die ook super, misschien zelfs nog wel leuker dan de Zandstuve!
 
Quote
RE: Zandstuve of sprookjes camping
Boontje  schreef op: 10-05-2013 07:43:12
De Paal is juist leuk voor die leeftijd! Onze kindjes waren 2 en 4
Echt goed om te doen, er is op elk veldje zoveel te spelen! Super!
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zandstuve of sprookjes camping
Naam
Bericht