Menu
 

Topic:

Altijd hier

Meanne  schreef op: 03-05-2013 18:14:53
Nu het heerlijk weer is speelt iedereen buiten, zo ook mijn jongste van 4 jaar.

Maar nu ook weer bij hem is het altijd vragen om drinken, snoepje, spelen ed.

Ik vind het helemaal niet erg ook de 'troep' niet dat is zo weer op geruimd maar ik vind het jammer dat ze nou nooit eens een koekje , snoepje of iets te drinken bij een andere krijgen.

Mijn dochter was niet thuis vandaag maar mijn oudste was hier met 2 vrienden en mijn jongste was hier met 6 vriendjes, dolle boel.
 
Quote
Navigatie
RE: Altijd hier
Boterbloem  schreef op: 04-05-2013 11:48:39
Ik denk dat overleg de sleutel is.

Zo mag een vriendinnetje van mijn dochter op zich hier in de omgeving wel spelen, maar ze woont 2 straten verderop waar geen stoep is voor de deur en ze zou 2 straten moeten oversteken.
Met haar vader heb ik nu overlegd dat wanneer ze hier is ik ook (hij fietst veel heen en weer overigens) een oogje in het zeil houd en als zijn dochter terug wil dan moet ze hier naartoe en dan breng ik haar terug OF ik sms en hij komt haar halen,maar net wat ik wil.

Helemaal geen moeite mee als het zo overlegd wordt, heerlijk dat ze zo kan spelen.
 
Quote
RE: Altijd hier
Claudia  schreef op: 04-05-2013 13:28:29
als overleg mogelijk is is dat super inderdaad. Samen spelen is leuk, maar het moet wel leuk blijven. Hier moet alles kunnen, elk uurtje van elke dag en het kan daar nooit. Terwijl ze daar toch ook echt een tuin hebben (we kijken elkaar in de tuin bij wijze van).
En dan begin ik mij er echt aan te ergeren hoor. Helemaal omdat dochter  van 7 nu als oppas fungeert voor het meisje van 4 en die verantwoordelijkheid moet zij nog helemaal niet hebben.

Zelfs als ik de gordijnen nog dicht heb sochtends, gaat gerust de bel. Zelfs al eens om 8 uur! Dus kan je nagaan van 8uur sochtends tot 10 uur savonds (zo lang loopt het meisje van 4 nog buiten),daar word je gierend gek van hoor.

Vandaar dat ik het gewoon behoorlijk beperk want wil echt niet de hele zomer gefrustreerd in huis/tuin zitten.

 
Quote
Navigatie


Reageren op Altijd hier
Naam
Bericht