Menu
 

Topic:

ben het gehuichel zat

Evenzo  schreef op: 01-05-2013 10:17:40
Zo even lekker klagen. Ik heb in mijn omgeving en vriendenkring zoveel huichelaars zitten, word er doodziek van, de een bekletst de ander , als er dan iets uitkomt wordt het gewoon keihard afgelogen, en vervolgens zitten ze weer als dikke maatjes bij elkaar, terwijl ik weet hoe het wel zit. Dit heb ik afgelopen jaar zovaak meegemaakt en soms nog en ik kan er gewoon niet meer tegen. Als ik nu met iemand praat en diegene wilt weer kletsen zeg ik al gelijk dat ik het niet wil horen.

Heb soms zo de neiging om alles eens op tafel te gooien, maar daar ben ik te netjes voor, want als ik dat zou doen zouden heeeeeeeeeeeeeeeeel veel mensen ruzie met elkaar krijgen. En het erge is dat als ik eens eerlijk iets zeg ofzo, dan ben ik gelijk de zeikerd, man man somssssssssssssssssssssss

Herkenbaar?
 
Quote
Navigatie
RE: ben het gehuichel zat
San  schreef op: 01-05-2013 10:20:00
Heel herkenbaar!

Zowel mijn partner als ik hebben besloten om er NIET meer aan mee te doen. Zodra iemand begint met kletsen over een ander zeggen we meteen: ik kan er niks mee.. ga naar degene die het betreft. 

Vinden veel mensen niet leuk en onze "vriendenkring" is het laatste jaar erg uitgedund.
En weet je.. We vinden het prima zo. De echte vrienden blijven over!

Zelfs familie hebben we de rug toegekeerd, maar het ging ten kostte van onszelf. Dus wij praten nu veel en zeggen wat we ergens van vinden. Bevalt het iemna dniet.. jammer dan, de waarheid is soms hard!

Sterkte! Het is erg lastig!
 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Evenzo  schreef op: 01-05-2013 10:24:44

Zelfs mensen waarvan ik het soms niet verwacht doen eraan mee, ik kan gelukkig voor mezelf zeggen dat als ik een probleem heb met iemand ik me niet ga voordoen als een goede vriend, maar diegene of aanspreek of gewoon uit mijn dagelijkse leven ban en ja er blijven weinig mensen over, maar dat zijn wel mensen waar ik iets mee kan.

Af en toe word je weer even met de neus op de feiten gedrukt en dan zit me dat dwars, vandaar even klagen, maar eigenlijk is het allemaal verspilde energie.

 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Moossie33  schreef op: 01-05-2013 10:26:16
Hier is dat ook zo. Ik denk eigenlijk overal wel.
Het is idd vreselijk en niet leuk.

zo hebben wij ook gedag moeten zeggen tegen bepaalde mensen en ook familie.
Het geeft wel rust.
 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Evenzo  schreef op: 01-05-2013 10:30:56
Ik vind het gewoon oneerlijk, heel oneerlijk, en ik ben uiteindelijk altijd de gebeten hond omdat ik niet meedoe aan die onzin, maar goed, moest het even kwijt, ik ga nu mijn energie in iets belangrijkers steken.
 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Anoniema  schreef op: 01-05-2013 10:58:11

denk dat het overal is . En tsja ik ben er van overtuigd dat er niemand is die heilig is. Jij zal ook heus weleens wat over een ander hebben gezegd


 


Maar ik zou er niet meer zitten, lekker laten lullen en die info van je af laten glijden .


Trek het je niet aan, zo weet je wie je wel/niet kan vetrouwen.

 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Evenzo  schreef op: 01-05-2013 11:03:07
Ja ik heb ook wel eens iets gezegd over iemand, maar dan weet diegene ook hoe ik erover denk , maar ik heb nog nooit iets gezegd over iemand om 10 minuten daarna het af te liegen en zelfs dikke vriendjes te spelen . Ik snap ook niet dat mensen dit kunnen zonder zich schuldig te voelen, hebben ze dan geen eigenwaarde?

En mocht ik aangesproken worden over iets wat ik gezegd heb zal ik de laatste zijn die het aflieg, want al is de leugen nog zo snel.............En ik hoop echt dat de leugen in deze situatie, nou zeg maar gerust leugensssss ooit uitkomen, want wie het laatst lacht........, ok nu ben ik wel erg evil aan het denken, ook geen goede eigenschap, maar wel lekker
 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Myself  schreef op: 01-05-2013 11:36:49
 Dit is zo herkenbaar, wij hebben daardoor ook met een groep gebroken.
Met sommigen van hen nog wel contact, met anderen was de klik echt weg.

Dingen die wij deden, die wij zeiden, het was niet waar, het was burgelijk, het was saai.
En moet je nu kijken, de één na de ander krijgt door van elkaar hoe ze bezig zijn, ze gaan dingen doenn die wij ook deden, allemaal dingen die wij al lang zeiden of deden en ineens is het niet meer burgelijk!

Maar goed, ben zelf net zo goed een mens en geen heilige, dus op mijn beurt geniet ik hier dan ook wel weer van, echt met zo'n gevoel van 'zie je nou wel!'.
 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Misbren  schreef op: 01-05-2013 14:11:01
je woont zeker bijmij in de buurt.
Ik heb er een keer wat van gezegt, wat ze betrekken ook kinderen er bij.
Maar de andere party wil het gewoon niet hoern en dan heb ik het gedan.
Ik bemoei me er niet meer mee, gaat vanzelf wel een keer mis tussen hun (hoop ik)
 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Krumelke  schreef op: 01-05-2013 22:15:54
heel herkenbaar. hier ook gelijk NEE als iemand begint over die en die en die. kappen het gelijk af. wordt niet vaak in dank afgenomen maar ook wij waren er helemaal klaar mee, dat gekletst over elkaar waarbij vooral maar niets tegen die personen zelf gezegd wordt.
 
Quote
RE: ben het gehuichel zat
Blauwtje  schreef op: 02-05-2013 09:00:19
Ik herken het eigenlijk niet.
Maar ik heb dan ook een paar goede vriendinnen (1 hartsvriendin) irl en dat soort gesprekken zijn niet aan de orde.

Ook met vriendinnen die ik hier heb niet.

Ik heb liever 1 goede oprechte vriendin dan 10 van ''vriendinnen'' die zo kletsen (want een echte vriendin ben je dan niet)
 
Quote
Navigatie


Reageren op ben het gehuichel zat
Naam
Bericht