Menu
 

Topic:

Lilly  schreef op: 24-04-2013 17:18:04
Nou meiden , snel even jullie hulp nodig!
Ik moet tegen morgen voor het eerst 5 cakes versieren voor de verjaardagen van mijn kindjes. Nu heb ik marsepijnin huis gehaald en kleine suikersnoepjes en nu weet ik niet hoe ik de suikersnoepjes (of tweede laag marsepijn) mooi op zijn plaats kan houden.
ik bedek de cake eerst volledig met marsepijn en dan wil ik daar dus versiering (in andere stukken marsepijn 'opkleven' (snappen jullie wat ik bedoel?) maar met wat doe ik dat?
 
Quote
Navigatie
RE:
Angelique  schreef op: 24-04-2013 17:21:35
bedenk wel even dat je tussen je cake en j marsepijn ook botercreme moet als plakmiddel he want anders blijft je marseijn niet zitten

als je marsepijn op marsepijn of fondant wil doen gewoon met beetje water
wil j snoepjes enz kan water ook als kleine dingetjes zijn als je wat zwaardere dingen hebt even glazuur maken van poedersuiker met paar drupjes water
 
Quote
RE:
Lilly  schreef op: 24-04-2013 17:39:26
Dank u danku  dank u
Ga snel verder prutsen
 
Quote
RE:
Essie@  schreef op: 24-04-2013 18:10:18
Ik gebruik als plaksel vaak een beetje witte chocolade pasta
 
Quote
RE:
Xxx  schreef op: 24-04-2013 18:37:11
Ik gebruik tegenwoordig eetbare lijm, maar dat is niet perse nodig.
voorheen gebruikte ik gewoon water voor fondnt op fondant, maar inderdaad poedersuiker met een piep klein beetje water kan ook! 

 
Quote
RE:
Lilly  schreef op: 24-04-2013 19:11:21
snip, probeerde een smeersel te maken van boter en heel heel poedersuiker , zet ik het in mijn gloednieuwe mengseldingesmachine en zet het aan.  vergat ik het deksel erop te zetten, zit mijn hele aanrecht, mijn pasgepoetste ramen en ik helemaal onder de bloemsuiker
 
Quote
RE:
Debbel79  schreef op: 24-04-2013 19:17:46

Quote :
snip, probeerde een smeersel te maken van boter en heel heel poedersuiker , zet ik het in mijn gloednieuwe mengseldingesmachine en zet het aan.  vergat ik het deksel erop te zetten, zit mijn hele aanrecht, mijn pasgepoetste ramen en ik helemaal onder de bloemsuiker



hihi... Sorry..
 
Quote
RE:
Mieps01  schreef op: 24-04-2013 19:19:54
Ik moet stiekem een beetje lachen!!!
 
Quote
RE:
Marly-jane  schreef op: 24-04-2013 19:39:02

hihi al doende leert men

 
Quote
RE:
Lilly  schreef op: 24-04-2013 20:09:53
Lach maar met de sukkelende medemens ja jeetje als die twee taarten goedkomen ....(had bijna gezegd ga ik op mijn blote kniën naar scherpenheuvel , maar ik zeg het toch maar niet)
 
Quote
RE:
Krumelke  schreef op: 24-04-2013 20:21:30
sorry, ook ik moet een beetje lachen.

als ik geen botercreme zoek te maken pak ik vaak de pot chocoladepasta om de cake/taart mee af te smeren en dan idd fondant/marsepein erover heen. (moet het echt strak zijn dan wel botercreme)
vast zetten kan gewoon met water of met glazuur.

succes, krijgen we wel foto's te zien van het resultaat? lol van de taart dan he...hihi niet van de keuken onder de poedersuiker....
 
Quote
RE:
Minou  schreef op: 24-04-2013 22:15:58


hihi

 
Quote
RE:
RE:
Krumelke  schreef op: 24-04-2013 22:43:18
kan alleen de onderste zien via kopieren van de url. ziet er niet slecht uit hoor voor een 1e keer. de anderen staat dat ik geen toegang heb tot de foto's.

 
Quote
Navigatie


Reageren op
Naam
Bericht