Menu
 

Topic:

Zoooooo boos!

Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 22-04-2013 10:30:57
Wij hebben al een tijdje een muis in onze woonkamer. We hebben eerst een diervriendelijke val gekocht, zonder resultaat. Een echte muizenval had ook geen resultaat. Toen heeft mijn vriend een lokdosje met gif gekocht, binnen een minuut na inname is het beestje dan dood. Maar nukomt het, toen ik gister avond vroeg of hij het doosje al had neergelegd zegt hij doodleuk: Ja, achter de speelgoedkist van Quinn!!!????? Nou, sorry hoor ikben nog steeds heel erg boos, Quinn heeft daar de hele dag gespeeld! Stel dat hij het doosje had gevonden??! Tja zegt vriend, de speelgoedkist staat tegen de bank, die muis zit daaronder. Komop zeg, als je een beetje verstand hebt zet je dat doosje toch niet achter een speelgoedkist? Ik ben zo boos!!
 
Quote
Navigatie
RE: Zoooooo boos!
Diedoes  schreef op: 22-04-2013 10:33:32
Gelukkig is het goed gegaan! Ik zou ook heel boos worden, niet cht goed over nagedacht
 
Quote
RE: Zoooooo boos!
Baby2  schreef op: 22-04-2013 10:34:28
Zou een actie van mijn man kunnen zijn, mannen denken maar aan 1 ding, die muis moet dood en plaatsen het doosje. Dat dat toevallig de plek is waar hun kinderen dagelijks zitten te spelen daar denken die mannen echt niet over na.
Absoluut niet handig, maar wel heel mannelijk.
Gelukkig is het goed afgelopen. Ik snap je boosheid wel, zou zelf ook pislink zijn.
Succes met het vangen van de vervelende muis!!!
 
Quote
RE: Zoooooo boos!
Nina_mv_owen_en_quin
n
  schreef op: 22-04-2013 10:38:00
Aan mijn zoon van 6 zouden we het nog kunnen uitleggen dat hij er niet aan mag komen, dat is iets heel anders dan met een kind van 2, wat regelmatig zijn speelgoedkist door de kamer sleept en er dus een kans is dat hij het doosje ziet. Ten tweede heeft mijn vriend hier niks over tegen mij gezegd (ook omdat ik heb gezegd er komt geen gif in de woonkamer)
 
Quote
RE: Zoooooo boos!
Assepoester  schreef op: 22-04-2013 10:47:17
Ik zou ook boos zijn hoor! Mijn ervaring is dat mannen daar dan gewoon niet bij nadenken op dat moment
 
Quote
Navigatie


Reageren op Zoooooo boos!
Naam
Bericht