Menu
 

Topic:

Zeker zijn van geslacht??

Samanthe  schreef op: 22-04-2013 08:50:48
Hoi Meiden,

Afgelopen donderdag heb ik met 32 weken het geslacht van ons kindje gevraagd met de echo. Ik kon het er zelf niet zo uit halen maar de verloskundige zei zeker te weten dat het een meisje was. Ik vroeg het me te laten zien en toen liet ze het zien. ik zag wel wat vage streepjes maar niet echt duidelijk. Kan ik er nu voor 100 % vanuit gaan dat het een meisje is of moet ik toch nog een slag om de arm houden?? Ik wil graag helemaal los met roze natuurlijk en ergens kan het toch niet zo zijn dat het met deze termijn nog verkeerd gezien word of wel??
 
Quote
Navigatie
RE: Zeker zijn van geslacht??
Liefje  schreef op: 22-04-2013 08:55:33
Dat zou mij ook idd lijken dat je het met 32 weken wel zeker goed moet kunnen zien. Maar jij twijfelt dus of ik zou nog een x bellen met t ziekenhuis en daar het neerleggen en als je daar niet nog een echo mag dan zou ik zelf naar een echobureau gaan voor een echo zodat ik het zelf ook zeker zou weten
 
Quote
RE: Zeker zijn van geslacht??
Assepoester  schreef op: 22-04-2013 10:48:58
Als je twijfelt zou ik een pretecho laten maken. Bij mijn zoontjes kon ik er wel heel goed een piemeltje uithalen.
 
Quote
RE: Zeker zijn van geslacht??
Ano82  schreef op: 22-04-2013 13:21:55

Ik denk dat je er wel op kunt vertrouwen, hoor. Ik heb een dochter en ik vond het destijds ook heel lastig om het geslacht te zien, zelfs na 3 keer uitleg van de echoscopiste kon ik er niets van maken. Maar bij mijn twee zoontjes kon zelfs ik er echt niet omheen, zo'n pieleke is gewoon overduidelijk haha. Dus als je bij de echo niet hebt zien hangen zal het vast echt een meisje zijn.

 
Quote
Navigatie


Reageren op Zeker zijn van geslacht??
Naam
Bericht