Menu
 

Topic:

schietpartij helmond

Patricia  schreef op: 17-04-2013 00:05:03

Eén gewonde bij schietpartij Ridderstraat Helmond


Laatst gewijzigd: dinsdag 16 april 2013 - 22:40 | Auteur: Jan de Vries



HELMOND - In de Ridderstraat in Helmond is dinsdagavond een man neergeschoten. Het slachtoffer is volgens een woordvoerder van de politie niet levensgevaarlijk gewond. De dader is gevlucht.


De schietpartij heeft zowel in een huis als op straat plaatsgevonden. Ook bij de buren zijn ramen vernield door de schoten.

Veel bekijks
De gewonde man lag in het huis. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het voorval trok in de buurt veel bekijks. 

Wat de aanleiding voor de schietpartij is geweest, is nog onduidelijk. De politie onderzoekt de schietpartij.










ik ben blij dat ik op dat moment bij mijn jongste in het ziekenhuis was die weer opgenomen is. en de oudste bij haar tante om de hoek.
recherge is er nog bezig, maar we mochten gelukkig ons huis net wel in, want heel de straat is afgezet.

ben zoo blij dat dit niet zondag is geweest, toen hier in de straat rond hetzelfde tijdstip nog kindjes lekker aan het fietsen en steppen waren met dat mooie weer, god weet wat er dan was gebeurd...
het word steeds gekker, en weet wel dat je altijd alles in de gaten moet houden willen je kindjes nog een beetje veilig zijn.
bah, daar pieker je dan toch wel even over...


 
Quote
Navigatie
RE: schietpartij helmond
Famke  schreef op: 17-04-2013 08:59:15
Oeh jakkes ik begrijp dat dit bij jou in de straat is? Wat een schrik!
 
Quote
RE: schietpartij helmond
Boterbloem  schreef op: 17-04-2013 09:17:48
Wat schrikken voor je, zo dicht in de buurt. Daar gaat je gevoel voor veiligheid
 
Quote
RE: schietpartij helmond
Tijn  schreef op: 17-04-2013 11:15:45
Woon jij ook in die straat? Kan me voorstellen dat je blij was niet thuis te zijn. Maar wat je zegt er zullen idd maar kinderen aan het spelen zijn.
Het is voor mij ook niet zo heel ver weg.

ff topic waren jullie laatst niet op zoek naar een andere huis? Zo ja hebben jullie al iets gevonden? Ik weet namelijk dat er in mierlohout verschillende huizen voor een lage prijs te koop staan.
 
Quote
RE: schietpartij helmond
Patricia  schreef op: 17-04-2013 11:19:28
famke. ja dit is idd bij ons in de straat. 15 tot 20 meter van ons huis.  wij wonen op de hoek van het begin van de straat. 
maar de kinderen.spelen dus wel hier voor buiten.met elkaar als het lekker weer os. dus ben blij dat ze allebij niet thuis waren. ook al zit je er dan met je neus bovenop. je ziet nu wel dat als er zoiets gebeurd dat degene die schiet echt niet om zich heen.kijkt. omdat ook bij buren.een.kogel door de raam is gegaan.

boterbloem. ja idd. daar gaat het veiligheids gevoel. 
kindjes moeten.voorlopig maar even lekker in de tuin blijven en niet fietsen of steppen in de straat. 
heb het gevoel dat dit nog een.raar staartje gaat krijgen.

 
Quote
RE: schietpartij helmond
Patricia  schreef op: 17-04-2013 11:31:01
tijn. ja dat was ik idd. maar we staan.nu ingeschreven voor het geval dat. een.koophuis zou.maar net haalbaar zijn. dus dat hebben we van de baan geschoven.
maar er zijn inmiddels goede afspraken gemaakt. veel gepraat. hond is gecastreerd en.heeft nu in de afgelopen 3 weken maar 1x meer binnen geplast en is continu beneden en.niet meer boven. 
dus nu gaat het super zo met zijn allen maar voor het geval dat het nog spaak loopt staan we wel ingeschreven. 
denk dat het een beetje geven en.nemen is maar qua gezonde leefomgeving voor de kindjes is het nu tiptop in orde gelukkig. hadden we maar eerder zo goed.kunnen praten erover. dan was het niet zo uit de hand gelopen toen.

ik schrok gisteravond echt toen ik het telefoontje kreeg dat heel de straat afgezet was en niemand erin mocht omdat er geschoten.was. zoiets verwacht je niet
 
Quote
Navigatie


Reageren op schietpartij helmond
Naam
Bericht