Menu
 

Topic:

grote maten bh

Boterbloem  schreef op: 16-04-2013 10:12:08
Even klagen hoor...

Waarom worden toch elke keer de goede BH's die betaalbaar zijn (ongeveer 50 euro voor mijn maat) eruit gehaald en vervangen voor duurderen? Waarin zitten de kosten voor het maken van een BH toch?

Vandaag is het voor de tweede keer dat ik eindelijk een goed merk BH had, en dat weer blijkt dat het in Nederland niet meer verkocht wordt (voor zover ik kan vinden).

Eerder had ik dit ook al, de vorige bh, ontzettend fijn (brede schouderband, stevige cup, goeie beugel en brede band bij je rug met 3 a 4 sluitingen) hebben ze gestopt omdat hij in verhouding te goedkoop was (52,50 euro). DUS omdat andere bh's rond de 100 euro zijn moesten ze dit stopzetten. Meest stomme was nog dat de fabrikant eerst stopte met het leveren van de beugels omdat ze daar te weinig aan verdienden.

Soms baal ik er even van, ik heb niet om cup j gevraagd, heb simpelweg momenteel het geld niet voor een nieuwe bh maar nu is de beugel geknapt en dat doet gewoon zeer, dus ik heb geen keuze. En dan wil je je oude vertrouwde BH erbij kopen, en dan blijkt wehkamp daar weer mee gestopt te zijn, goedkoopste is nu 80 euro of een model waar je deze maat niet eens in kan proppen omdat je borsten te zwaar zijn bij het voorover buigen, dat blijft niet zitten. (wie verzint het ook om dat model te maken bij deze maat)

Nu ergens online besteld in de hoop dat ze goed leveren, gemixte recensies online wat mij altijd een beter gevoel geeft dan enkel positief. Ben benieuwd. 

Maar baal nu gewoon even. Dure hobby. Kost je nog een zere nek en rug ook.
 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende
RE: grote maten bh
Minou  schreef op: 22-04-2013 20:11:52
het liefst C en als dat niet zou kunnen..dan D..


 
Quote
RE: grote maten bh
Boterbloem  schreef op: 22-04-2013 20:17:00
Ik denk dat ik E zou willen hebben.

Nou, bh was er en heb gepast. Cup K zat super! Fijne stof ook. Alleen heb ik nu ineens niet meer omtrek 75? Dus nu maar een 80 bestellen? Heb 1 bh (die met cup niet lekker zit) van 75, nooit gedragen en die zit goed, die ik nu aanheb ook, en deze ineens niet.

Ik snap er niets van. Ze hadden mij 34K (UK) gegeven, klopt dat dat dat in NL 75K is?
 
Quote
RE: grote maten bh
Minou  schreef op: 22-04-2013 20:23:12
Geen idee lieffie


blossom, oh ik ga niet in bikini met die blubber striaebuik
 
Quote
RE: grote maten bh
Blossom  schreef op: 23-04-2013 09:42:48

Gaat het retourneren makkelijk bij die webshop? Balen dat het niet goed zit, misschien dat het net iets anders valt.


 


Ik zou wel  een C/D cup willen , maar dab goed gevuld en op de juiste plek, niet zoals nu halverwege mijn middel 


Door het afvallen is alles zo slap geworden dat de bh's die ik altijd droeg (voorgevormde) niet meer goed zitten, het flubbert er een beetje overheen. Of de cups moeten gewoon hoger !

 
Quote
RE: grote maten bh
Minou  schreef op: 23-04-2013 09:48:30
Ja idd blossom daar zitten ze idd...zo laag...


en als ik de bhs hoger en strakker  zet, gaat die band schrijnen onder mijn armen...


 
Quote
RE: grote maten bh
Boterbloem  schreef op: 23-04-2013 10:31:05

Ik heb juist het nadeel dat door de grote cup mijn schouders niet breed genoeg zijn ofzo. de bandjes zitten te ver naar de buitenkant.

Blossom, retourneren gaat makkelijk.


Je krijgt de BH in een envelop over de post. Envelop voorzichtig open maken (kun je hem weer gebruiken) en passen. Er zit een retourformulier in waarin je kunt aangeven waarom hij retour gaat en of je het geld op je rekening wilt (moet je binnen een paar dagen retour hebben gedaan) of een coupon wilt.

en dan doe je hem weer in het plastic zakje in de envelop met dat formulier en stuur je hem terug (wel voldoende frankeren, anders accepteren ze hem niet).

 
Quote
Navigatie
Vorige | 1 | 2 | 3 | Volgende


Reageren op grote maten bh
Naam
Bericht