Menu
 

Topic:

Lekkere jus

Mamaartje  schreef op: 15-04-2013 20:50:07
Wie heeft er voor mij een makkelijk en snel recept voor jus? Ik gebruik meestal een pakje met van die blokjes die je moet verkruimelen, maar vind dat niet zo handig... ( klontert als het niet goed verkruimeld en geroerd is..)
 
Quote
Navigatie
RE: Lekkere jus
Ikke  schreef op: 15-04-2013 20:50:43
ik gebruik gewoon kant en klare zakjes van euroshopper
 
Quote
RE: Lekkere jus
Inky69  schreef op: 15-04-2013 20:52:57
Hihi, aan mij heb je ook niets want ik gebruik de potjes.
 
Quote
RE: Lekkere jus
Monica Mv 2  schreef op: 15-04-2013 20:54:15

Quote :
ik gebruik gewoon kant en klare zakjes van euroshopper



Ik ook, die vind ik het lekkerste. Goedkoop zijn ze ook
 
Quote
RE: Lekkere jus
Spatje  schreef op: 15-04-2013 20:55:35
ik schraap met een houten lepel al de aangebakken dingetjes los uit de pan, beetje water erbij en wat beetje bloem, krijg je een lekkere jus
 
Quote
RE: Lekkere jus
Alice  schreef op: 15-04-2013 20:57:52
Ik net als Spatje. Als ik aardappelen gekookt geb, pak ik wat van het kookwater van de aardappelen en gooi dat in de pan waar ik het vlees in gebakken heb
 
Quote
RE: Lekkere jus
Harleysmama  schreef op: 15-04-2013 21:00:17

Hier een potje juspoeder.

 
Quote
RE: Lekkere jus
Minou  schreef op: 15-04-2013 21:02:24

Quote Alice:
Ik net als Spatje. Als ik aardappelen gekookt geb, pak ik wat van het kookwater van de aardappelen en gooi dat in de pan waar ik het vlees in gebakken heb



thanxxx!!   weer wat geleerd, ik doe altijd gewoon water.

 
Quote
RE: Lekkere jus
Spatje  schreef op: 15-04-2013 21:04:20
met een theelepel bloem wordt de jus wat meer gebonden
 
Quote
RE: Lekkere jus
Anna28  schreef op: 15-04-2013 21:32:13
Nooit een pakje of zakje, gewoon het vleesnat met beetje boter en water. Omdat ik het vlees altijd kruid hebben we altijd een lekker jusje
 
Quote
RE: Lekkere jus
Mamaartje  schreef op: 15-04-2013 22:02:35
Maar het vleesnat vind ik te waterig... 
 
Quote
RE: Lekkere jus
Spatje  schreef op: 15-04-2013 22:04:47
daarom zei ik al een beetje bloem erbij doen voor een gebonden jus
 
Quote
RE: Lekkere jus
Kim  schreef op: 16-04-2013 07:53:56
Als het vlees is aangebraden wat water erbij om het vlees gaar te laten worden. Hierbij doe ik dan een 1/2 bouillonblokje (afhannkelijk van hoeveel water je erbij hebt gedaan) en soms een scheutje ketjap. Evt binden met wat allesbinder.
of bij bijvoorbeeld braadworst of gehaktballen stukjes ui erbij bakken. Daarna wat water, bouillon en binden.
 
Quote
RE: Lekkere jus
Mama_anja  schreef op: 16-04-2013 13:26:07
vloeibare boter verwarmen
uit en knoflook er in 
kruiden die je lekker vind 
eventueel vocht van het vlees
doe er ook nog bessen wijn en water in 
 
Quote
RE: Lekkere jus
Linda Mv Jarno & Ils
e
  schreef op: 16-04-2013 13:35:00
idd hier bouillinblokje en bloem erbij...Heerlijke jus
 
Quote
Navigatie


Reageren op Lekkere jus
Naam
Bericht