Lisette77 schreef op: 15-04-2013 09:38:23 |
Ha meiden, even jullie adviezen nodig... Zondag vieren we deeerste communie van mijn zoontje en nu wil ik na de dienst met de familie thuis een lekker broodje eten. Ik wilde allemaal lekkere sandwiches maken,maar welke zijn makkelijk te maken? ( en het liefst ook al van tevoren zonder dat het erg klef enzo wordt) |
Quote |
Orange schreef op: 15-04-2013 09:49:19 |
Turks broods met dillesausje en zalm. Turks brood met ham en kruidenkaas. Turks brood met kipfilet
en pesto. Turks brood met carpaccio. Turks brood met omelet. Naar eigen inzicht op te leuken met
kappertjes, zo'n gedroogde tomaatjes enzo. Makkelijk van te voren te beleggen. Mooie punten snijden,
vershoudfolie erover en uren later nog lekker. |
Quote |
Ikke schreef op: 15-04-2013 10:21:53 |
Sandwiches tonijnsalade (blikje tonijn op water, peper,zout,mayo,augurk,uitje) Sandwiches kaas/komkommer Sandwiches kipfilet met kruidenkaas |
Quote |
Orange schreef op: 15-04-2013 10:23:17 |
En maar E1,- per brood. Acht grote punten haal ik daaruit. Dit was het wel aan
info.. |
Quote |
Ikke schreef op: 15-04-2013 10:26:35 |
Droogt turks brood niet snel uit? Ik vind het heerlijk brood maar heb altijd het idee dat
het wel sneller droog wordt |
Quote |
Lisette77 schreef op: 15-04-2013 10:27:22 |
Das vast een goed tip orange...maar waar haal ik dat? Hier geen turkse bakker oid in het durp |
Quote |
Mamma V. Tim En Tara schreef op: 15-04-2013 10:47:23 |
Heb net turks afbakbrood bij de Aldi gehaald |
Quote |
Mamaloes schreef op: 15-04-2013 18:43:52 |
Zalmrolletjes op een spiesje of lolliestokje: Wit casinobrood zonder korstjes (1 boterham is 1 spiesje). Smeer het brood in met zuivelspread zoals bijv. philadelphia. Klein plakje zalm erop en eventueel een beetje bieslook of rucola. Zout en peper naar smaak toevoegen. Dan pak je een stukje vershoudfolie en rol je de sandwiches strak op in de folie. Deze rolletjes leg je dan in de koelkast. Vlak voor je ze op wil gaan dienen snijd je ze in 3 rolletjes. Op een spiesje of lolliestokje prikken et voila! Doordat je ze in de koelkast in het folie bewaard blijven ze lekker vers. Je kunt deze rolletjes ook maken met een plakje gerookte kipfilet en kerriekruiden bijv. |
Quote |