Menu
 

Topic:

Is dit verzekeringswerk?

Cmvr  schreef op: 14-04-2013 18:16:38
Vanmiddag in de tuin bij mijn ouders gezeten met onze hond en die van mijn ouders dit gaat altijd prima.
Na een tijdje kwam mijn zus met haar 2 honden.1 hond is uit spanje gekomen en nooit goed gesocialiseerd lijkt ook de hondentaal niet te snappen.Die hond ( formaat bakbeest) dendert bij mijn ouders de tuin in en rent over mijn kruising jack  heen.Nou is onze hond de rust zelve behalve bij grote drukke honden,omdat hij daar al een paar keer door aangevallen is.
Voor we wisten wat er gebeurden hing mijn hond in de nek van mijn zus haar hond die op zijn beurt mijn hond in zijn kop greep.Met als gevolg een gat op zijn kop.Zijn naar de dierenarts geweest,maar het was te klein om te hechten.
Nu moest ik wel een spoedconsult betalen.
Mij lijkt het meest fair ieder de helft te betalen.Of moeten we dit via de verzekering regelen?
 
Quote
Navigatie
RE: Is dit verzekeringswerk?
Debby1977  schreef op: 14-04-2013 18:25:17
Ik denk niet dat dit iets is wat de verzekering dekt, ik zou morgen even bellen om het zeker te weten.
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Dicha  schreef op: 14-04-2013 18:39:08
Ligt eraan welke verzekering je hebt.
Bij onze verzekering zit een hond standaard in de WA verzekering.. dus even nakijken..
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Ikke  schreef op: 14-04-2013 18:40:43
Mijn vorige hond (overleden) heeft jaren terug een andere hond gebeten..gevolg wond in de lies wat gehecht moest worden en dat beestje moest met een kap oplopen een hele poos. Wij hebben de rekening voor die mensen uiteraard betaald en toen hoorden we van iemand dat dus ook onder je wa verzekering valt..en we hebben het dus van de verzekering weer teruggekregen
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Debby1977  schreef op: 14-04-2013 18:49:00
Ik wist helemaal niet dat dit onder WA kan vallen. Maar ik ben het wel eens met Sis, jouw hond viel als 1e aan. Ik zou dan gewoon zelf de kosten dragen, je kunt dit niet op je zus verhalen vind ik.
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Cmvr  schreef op: 14-04-2013 18:55:43
Nou zou het wel fair van mijn zus vinden om ieder de helft te betalen.Ik maak er denk ik geen verzekeringswerk van want het gaat maar om 80 euro.Alleen mijn zus vindt niet dat haar hond fout zat,terwijl hij degene was die grommend en wel de tuin in kwam.Mijn hond is in het verleden een paar keer door een grote hond aangevallen en als een grote hond nu grommend op hem af komt dan valt hij aan.De rest van de middag hebben ze gewoon samen in de tuin gelopen en was er niks meer aan de hand.
Dus hoop dat mijn zus de helft betaald en anders laat ik het hier maar bij,want mijn zus is niet de makkelijkste in de omgang.
en om dan maar de lieve vrede te bewaren hou ik mijn mondmaar weer dicht. 
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Cmvr  schreef op: 14-04-2013 19:03:05
Ik geef mijn zus ook niet de schuld hoor sis.Mijn hond is net zo goed fout,maar mijn zus vnd haar hond niet fout.Ze loopt met haar hond bij een zogenaamde hondenfluisteraar om zijn dominante gedrag.Ik had mijn zus niet zien aankomen anders had ik mijn hond bij mij gehouden.
Maar inmiddels is de wond aardig dicht en ik zie wel of ik nog geld ga krijgen van mijn zus.Ik vind dat beide honden ( en ook de baasjes) schuldig zijn en dus samen de kosten kunnen delen.Ik had het namelijk wel gedaan als mijn hond haar hond had verwond.
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Cmvr  schreef op: 14-04-2013 19:10:07
Ik noem hem inmiddels maar scarface,want dit is zijn 3e litteken op zijn kop .

1 van pup af aan gebeten door moeder,omdat er een kat in het nest sprong
de 2e een lel van oze kat gehad en dit wordt litteken nr 3.
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Misbren  schreef op: 14-04-2013 20:37:45
Beide honden schuldig vind ik.
Hond van zus kwam grommend op jouw hond af en beet uit angst.
Hond van zus had niet zo binnen mogen komen (dominant)
Ik zou diit proberen te verhalen op de verzekering van zus en evt eigen risico zelf betalen.
Jouw hond beet, maar hond zus beet door.
Heb je wel een anti bioticakuur meegekregen?
Sterkte.
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Liefje  schreef op: 14-04-2013 20:43:54
Ja  beiden schuldig maar goed ik zou nooit aan mijn broer vragen de helft mee te betalen als hij het aanbied prima maar anders niet.

Ik zou zeker wel de verzekering nakijken en dat zou mijn broer ook prima vinden want dat kost ja niemand geld als je het krijgt.
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Cmvr  schreef op: 14-04-2013 20:50:01
Ja heb ab kuur mee gekregen.En ben zelf dierenartsassistente geweest dus met de wond komt het wel goed.

Zus heeft inmiddels gebeld en gaat de helft overmaken en dan laten we het er verder bij.Volgende keer dus nog beter opletten,want als ze eenmaal binnen zijn is er niks aan de hand en gaan ze ieder hun eigen weg.
 
Quote
RE: Is dit verzekeringswerk?
Baby2  schreef op: 15-04-2013 14:53:25
Als ik de zus was dan gaf ik het toch op bij mijn WA verzekering, want voor dit soort dingen ben je immers verzekerd. Je schrijft het gaat maar om 80 euro, maar ik denk daarbij toch aan een week boodschappen of nieuwe kleding enz enz. Je kunt best wat kopen hoor voor 80 euro. We betalen genoeg voor onze verzekeringen maar claimen er vervolgens niet op. Ik snap dat niet zo goed. Ook al begon jouw hond met bijten, haar hond verwondde jouw hond uiteindelijk en moest daardoor naar de dierenarts.
Als zus zijnde zou ik de beroerdste niet zijn en het opgeven voor mijn verzekering, nee heb je en ja kun je krijgen, vergoeden ze het niet dan kun je ieders alsnog de helft betalen.

 
Quote
Navigatie


Reageren op Is dit verzekeringswerk?
Naam
Bericht