Menu
 

Topic:

Aaaaaaahhhhhh!!!

Nina1  schreef op: 12-04-2013 14:54:25
Belt de juf van mijn zoon net, dat er een vader is wezen klagenbij haar over het gedrag van mijn zoon op hun dochter. Mijn zoon is geen lieverd, dat zeg ik meteen, daarbij is hij van aktie reactie. Komt door zijn ass. Zijn we hard mee aan het werk.
Gisteren heeft hij per ongeluk iemand hard met zijn rugzak geslagen. Fout, ja!! Die jongen weet precies hoe hij hem kan trickeren! Hebben vaker ruzie maar spelen ook veel samen.

Nav gisteren was mijn zoon smiddags nog boos en heeft tegen een meisje geegd jij moet dood. Fout fout!!! Jaa enorm!!! M
Dat meisje zei het ook uit school tegen mij ( ze zei het heel verwend, als jullue begrijpen wat ik bedoel) ik: nou dat mag niet heb je het tegen de juf gezegd? Ja, zegt ze. Ik nou dan is het goed ik kan hier niets mee.
Ze werd opgehaald door opa die mij vreemd aankeek hierop.
Vandaag is dus haar vader naar juf gegaan en heeft geegd dat dit zo niet kan ed.
Ik denk dan.... Ja wat moet ik hier nu meee???!!! Pffff dorry hoor, ik ga mijn zoon niet straffen voor iets wAt ik niet gezien heb.
Volgens haar vader doet het meisje nooit wat.. Kijk en daar kan ik mij nou kwaad om maken!! Zeggen mijn kind doet dat nooit of zegt dat niet! Dat weet je niet altijd!!! Een kind kan bijv op school heel anders zijn.

AAAAHHHHZh!!!
Zo dat lucht op! Wat ik er mee wil? Nirts gewoon even mijn verhaal neertikken!!!!
En lekker brullen nu!!!!
( soms zeg ik wel eens klut ass!!)
 
Quote
Navigatie
RE: Aaaaaaahhhhhh!!!
Marie8  schreef op: 13-04-2013 12:26:54
Nou inderdaad Boterbloem, dat is natuurlijk een valkuil.

Buiten dat is het voor kinderen met ass waarschijnlijk moeilijk te rijmen dat moeder buiten school aanspreekt op iets wat op school plaats heeft gevonden. Prima toch om het door te verwijzen naar juf. Hij wordt niet vrij gepleit maar het wordt op de juiste plek neergelegd.
Verboden woord bij het onderwerp dood vind ik ook een beetje eng.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Aaaaaaahhhhhh!!!
Naam
Bericht