Menu
 

Topic:

Skylander vraag

Mamavan2boys  schreef op: 09-04-2013 17:06:45
Mijn zoontjes zijn pas begonnen met skylander adventure voor de 3ds en de wii. Ik snap er nog niet alles van, wie kan mij uitleggen wat het booster pack is?

de power of portal van spyro en giants waren dacht ik anders, maar lees nu ergens dat de portal van deel 1 ook te gebruiken is voor de giants? Terwijl je in de winkel dus giants kan kopen en daar staat een rood kruisje bij spyro en een groen vinkje bij giants. Of heeft dat met het spel te maken en niet de portal?

wie o wie legt me wat uit, bedankt!
 
Quote
Navigatie
RE: Skylander vraag
Petra  schreef op: 09-04-2013 17:44:22
spyro is het eerste spel als je een starter pack koopt zit er een portal in.
giants is het tweede spel. hier heb je een starterpack van met portal en een booster pack zonder portal. dus als je al een portal hebt kun je een boosterpack nemen. de poopetjes van spyro kunnen ook in het giants spel meedoen.
Maar de poppetjes van de giants kunnen niet bij spyro meedoen. als je nog vragen hebt hoor ik het wel
 
Quote
RE: Skylander vraag
Petra  schreef op: 09-04-2013 17:46:24
oh ja en welke portal of power je gebruikt bij welk spel maakt niets uit. alleen die van spyro werkt op baterijen en die van giants met een usb aansluiting in de wii( in ons geval wij spelen het op de wii) bij de ds variant weet ik het niet
 
Quote
RE: Skylander vraag
Mamavan2boys  schreef op: 09-04-2013 18:40:04
Ohw super!! Ik snapte al niks van dat boosterpack, maar dat is veel goedkoper. We hebben idd starterspack van spyro en heb via marktplaats bijna alle skylanders kunnen vinden, maar het boosterpack is dus veel goedkoper. Ik dacht dat we dan dus een andere portal nodig hadden om de giants te kunnen herkennen, maar dat is dus niet nodig.  Bij spyro starterspack van de 3ds zat ook usb kabeltje dus we kunnen hem ook aansluiten op de wii

bedankt voor je antwoord!
 
Quote
RE: Skylander vraag
Petra  schreef op: 09-04-2013 18:42:13
en heb je het al gezien/gehoord in het najaar komt skylanders swap force uit, dus kunnen ze weer voor iets gaan sparen, of voor 5 dec vragen die ziet er ook weer leuk uit.
 
Quote
RE: Skylander vraag
Mamavan2boys  schreef op: 09-04-2013 18:54:21
Ja heb het gezien, mijn zoontjes zijn echt wild van de skylanders!! Het zelfde systeem komt ook iit van disney, disney infinty. Benieuwd of dat ook zo leuk is.
 
Quote
Navigatie


Reageren op Skylander vraag
Naam
Bericht