Menu
 

Topic:

Diep onder de indruk, later...

Xsara  schreef op: 07-04-2013 09:25:39
Wat doe je als je man lichtelijk in paniek bij je komt met een duim die helemaal vreemd staat en niet meer te bewegen is??

Deze vrouw bedenkt zich niet en pakt de hand, trekt aan de duim en zet hem zo weer goed... WOW!!! ik schrok er zelf van.

Resultaat; nog een beetje pijn, de duim beweegt weer en geen extra eigen risico omdat een bezoekje aan de eerste hulp is voorkomen..

Lang leve de ziekenhuis programma's die mama altijd kijkt.. ( schrok zelf nadien wel van mijn aktie) hahahahahaha


 
Quote
Navigatie
RE: Diep onder de indruk, later...
Debbel79  schreef op: 07-04-2013 09:26:20
whahahahh!!! goed zeg!!!!
 
Quote
RE: Diep onder de indruk, later...
Ikke  schreef op: 07-04-2013 09:26:55
Oei wel knap van je maar ik zou toch voor de zekerheid een foto laten maken, wie weet zit er wel een scheurtje in het bot ofzo..je weet het niet..
 
Quote
RE: Diep onder de indruk, later...
Mama Van Drie  schreef op: 07-04-2013 09:35:58
Heldhaftig zeg, ik zou staan griezelen en durf niks te doen...en ik kijk altijd de trauma centrum afleveringen
Als mijn man met klussen zich verwondt dan kan ik daar ook zo slecht tegen.....
 
Quote
RE: Diep onder de indruk, later...
Xsara  schreef op: 07-04-2013 09:41:08
haha ik dus ook, als de kinderen iets hebben verstijf ik helemaal... manlief heeft ook regelmatig iest maar nu dacht ik "Heeey, ik weet het!!" ze zeggen ook dat het zsm moet gebeuren omdat de spieren anders stijf worden en verkrampen waardoor het moeilijker en pijnlijker wordt... ik vooelde het kraken in mijn hand... aaaahhhhh

zo heb ik laatst een tand van mijn zoontje eruit getrokken, hij was gevallen en die zat los, achteraf zat ie best nog vast.. (melktand) ik weet niet wat het is de laatste tijd maar ik ben heel resoluut!!!
 
Quote
RE: Diep onder de indruk, later...
Kolibrie  schreef op: 07-04-2013 10:05:11
Dapper, maar zou er toch maar even naar laten kijken.... Als het scheef vastgroeid kan dat heel vervelend zijn en kan je man er last van krijgen later... Op geen enkele manier kun je dat van de buitenkant goed beoordelen, daar is een foto voor nodig.... Dan kun je beter je eigen risico aanbreken.... Een duim is ook nog eens een vinger die je echt nodig hebt bij alles... Als het je ringvinger bijvoorbeeld is, is de functie ervan nog een stuk beperkter...  Echt, laat het even nakijken!
 
Quote
RE: Diep onder de indruk, later...
Bepje  schreef op: 07-04-2013 11:34:18
Goede snelle actie ! Als alles het weer goed doet zal het ook wel meevallen hoor. Als het niet klopt gaat het vanzelf pijn doen,ik zou zelf ook niet meteen naar het z.h. rennen voor een foto.
 
Quote
RE: Diep onder de indruk, later...
Xsara  schreef op: 07-04-2013 13:03:13
ow voor het geld zouden we het niet laten hoor... was meer een grapje... het gaat goed, doet niet meer pijn,, hij leek meer uit de kom dan gebroken.. je ziet het wel eens bij een schouder... we kijken het even aan...
 
Quote
Navigatie


Reageren op Diep onder de indruk, later...
Naam
Bericht